bugün

internetten tanışılan biriyle buluşmak

tam olarak iki gün önce yaptığım çılgın eylem.
hemde uludağ Sözlükten biriyle. gerçekten geçirdiğim en keyifli günlerden biriydi.
Bir gece öncesinde öyle alelade konuşurken arkadaş yarın buluşalım dedi sonra plan yapıldı. Sabah kalktım kahvaltımı yaptım ardından Eminönünde buluştuk. bende yön duygusu olmadığı için biraz birbirimizi aramak zorunda kaldık tabi. Neyse sonra Kabataşa geçip vapurla büyük adaya gittik. Bütün gün büyük adayı yürüyerek turladık(boy 1.54 tabi bisikletin pedalına ayağım yetişmediği için bir kaç kez düştüm en sonunda bisikletten vazgeçtik). O gün benim için kelimenin tam anlamıyla "terapi" oldu. Bütün gün sadece yürüdük ve sohbet ettik.
yani korkulduğu kadar da kötü bir şey değilmiş.

edit: görüştüğüm kişi öyle bir kaç gündür tanıdığım biri değildi ayrıca ganDalf da değildi. hatta şu an Sözlükte yazar bile değil. Bir kaç hafta önce silindi ancak biz irtibatı koparmadik, güvendiğim biri olmasa gitmezdim zaten.
edit2: bazıları hemen buluştuğum kişi ile yatmışım gibi algılayıp saçma sapan mesajlar atıyor, ayıptır arkadaşlar beni tanımadan böyle şeyler düşünmeniz hiç yakışıyor mu? hadi düşünüyorsunuz okey de hangi hakla bir de bana ahlâk dersi vermeye kalkıyorsunuz, hayret bir şey ya.