bugün

zall

yaklaşık yarım saat önce milyonlarin bacisidiye okuduğum yazar bu nick altında zall'a fena giydirmişti.
burada yazamayacağım ağır hakaretleri patır patır sıralamıştı. ibne dedi, göt dedi, yavşak dedi, malın önde gideni falan bir sürü şey saydı. ben bu entryi okuyunca çok heyecanlandım ve milyonlarin bacisi vs zall kavgası diye hemen bir başlık açtım ve ''an itibarıyla başlayan kavgadır ve ben zall a basıyorum '' dedim. hülasa meğer milyonlarin bacisi değil de milyonlarin abisinickli yazarmış bunu yapan.

medeni bir insan olarak bu vesileyle hem milyonlarin bacisindan hem de durup dururken zall'a bastığımdan dolayı kendilerinden özür diliyorum. eğer milyonlarin abisi diye okusaydım asla zall a basmazdım. şimdi hani karşı taraf kız sandım ya, hani yanlış anlayan olabilir diye zall'a basayım dedim. yoksa zerre aklıma kötülük gelmez, bilen bilir beni

evet, bu zamana kadar zall la çok taşak geçmiş olabilirim ama gerçekten kendisinden çok özür diliyorum. özür dilemek erdemliktir. çünkü bilerek basmadım. acıttıysam, hani yeni yetme yazara basmadı da geldi bana bastı diye içinde derin bir ukte kalmışsa ben o ukteyi de doldururum.

zall kusura bakma, bunu mesaj olarak da atardım ama kukla bana mesaj attı, kukla bana dönüş yaptı diye gereksiz heycan yapmanı da istemiyorum. sen heyecanını mobil sözlüğe ayır. geçen her girdiğimde şifre istedi. imanım gevredi meme31 yazmaktan.