bugün

klarnet ustadi sarapci koala

Ortaçağda zırhlar içinde özgüvenli ve kendince cool iri yarı şövalyeler, Rönesans italya'sında zırhından sıyrılmış zarif ince yapılı saray prensleri gözdeydi. 18.yy'da Fransız şatolarında soylu olan burjuva şairleri, 19.yy'da saray müzisyenleri 20.yy'da paris'in ukela ressamları gözdeydi senin tabirinle marjinal, Metroseksüel, Şık, bakımlıolan bu insanlar..

Bu gün ise dünya sadece halktan biri olan Robin hood'u, yoksulların yazarı olan Dostoyevskı'yi, duru aşkın parlayan ışığı olan wıctor hugo'yu hatırlıyor. O ihtişamlı sanatçılar nerede?

insanlara yüksekten bakarak, ben marjinalım diyerek, Fransız şaraplarından konu açıp deniz kum kar, resim koleksiyonu, iş yemekleri diyerek komplekslere kapılma. günümüzün kahramanı sen olmayacaksın nede olsa.

istanbul'a yeni geldim marjinal keko. istanbul senin gözünde devasa bir entel yuvası olabilir ama sana şunu söyleyim hayalini kurduğun atlas dergisi seyahatlerine çıkan benim. Bunun gibi çoğu olayı anlatmıyorum sözlükte niye? Çünkü gerek yok. Beynimden başka bir şeyle övünmem ben.

Kasıntı olmaya devam et, yazdığın giriyi silip silip tekrar yazmaya devam et. iki tane sözlük Kezbanına bakın ben çok coollum demeye devam et ama bunu benim olmadığım yerde yap.

Çünkü ben senin yiyemeyeceğin o büyük lokmayım.