bugün

evli erkeğin güzel kız görünce yavşaması

Bazı kanı bozuk şerefsizler var. nasıl desem.. böyle ağzını burnunu kırsan zerre pişman olmazsın. rahatlatır: o türden kişileri evire çevire dövmek.

geçen hafta kadıköy'den eve dönmek için otobüse bindim. hava sıcak güneşin hangi tarafa geleceğini etmeyi unutarak, arkalarda sol tarafa bi yere oturdum. Güneş vurdukça heba oldum. bi teyze bindi. fırladım koltuktan. teyzeye yer vererek iyi mi yoksa kötü mü ettim bilmiyorum. arkaya doğru ilerledim. en arkada anne baba ve 2 çocuk oturuyor. hemen karşılarındaki koltuk ters. Çocukları kesiyorum. ellerinde bir şey var onu yiyorlar. Ulan adam bi yere kitlenmiş hiç kıpırdatmıyor başını. ters koltukta oturan kızın bacaklarına bakıyormuş ağam. ama ne bakış. kıza baktım. Çantayı dizlerine koymuş kapatmaya çalışıyor. belli ki rahatsız oldu o bakışlardan. kıza da kızsam da, Adama oracıkta tekme tokat dalasım geldi. nasıl olsa Ayaktayım. kızın önüne geçtim. sırtımı dayadım direğe. bacaklarımı da birleştirdim. bozuldu eleman ama çaktırmadı. Ulan adi pezevenk. yanında karın, dünya tatlısı 2 de çocuğun var. utanma, ar, namus Nerede kaldı bu kavramlar? eşi malını biliyor olmalı ki hiç takmadı adamı. zaten kadın başına ne yapabilir ki?

açık ve net kendi kahpeliğindendir. ama o evli erkekten daha kahpe biri vardır ki o da kendine yavşanmasına müsade eden o kaltaktır. tez zamanda gebermeniz dileğiyle.