bugün

üniversiteyi bakire bitirebilen kız

büyük ihtimalle kızkardeş olan ya da eş sıfatını alacak kızdır. genellikle bunlar dışındaki bütün dişiler bir takım erkekler için namussuzdur. işin ilginç tarafı bazı ahmak kızlar da yaranmak adına bu görüşü desteklerler. bekaret şurdadır, namus şudur gibi gereksiz tartışmalardan ziyade, asıl fena olan namussuzluk olarak görülen eylem için bir de erkek gerektiğinin gözardı edilmesidir. söz konusu olay namussuzluksa bir kızın namusuna uzanan erkek şerefsizin önde gidenidir. hele hele bir de ortalıkta ben bakire istiyorum diye geziniyorsa namusmuş, şerefmiş, onurmuş hepsi hikayedir.
aslında doğru olan kızların aklını başına alıp evlenseler dahi eşleriyle sevişmemeleridir. artık eşcinsel mi olur bu söz konusu erkekler yoksa bir tarafları nasır mı tutar bilinmez ama bilinen gerçek kadın nefsinden ziyade erkek nefsinin zaptedilemez olduğudur. zaten bu yüzden kadınlar erkeklerden korunmak zorunda kalınmıştır daima.
işin en kötüsü bu tip hastalıklı beyinlerin genellemeleriyle birlikte toplumda büyük bir çoğunluğu oluşturmalarıdır. o kadar çoktur ki bu eblehler zamanla bunların düşündükleri * doğru zannedilmeye başlanmıştır.
bahsi geçen tespit edilmiş kız; ne savunulacak ne de yerilecek kızdır, bahsi geçen tespite varmış beyinlerin enerjilerini daha faydalı ve mantıklı konulara harcamaları temenni edilir, bulundukları ortamdan uzaklaşılır. zira hastalığın bulaşıcı olduğuna dair bulgular mevcuttur. beynin aldığı spongiform yapı ise endişe vericidir.