bugün

türbanlı vahşeti

adına pek de bir vahşet denilemeyecek durumdur. Vahşet görmek isteyenler daha farklı başlıklara yönelebilirler

(bkz: sözlükteki engellenemez ahlâk çöküşü)

yahut son zamanlarda "yeğenimle gece gece delirmeler" temalı sübyancılık durumu bence nefes yorup buradan insanlık kurtarmak için daha uygun bir yer.

Ha ayrıca; ben olsam ben de yaparım bunu. Net olarak afişi görebilmiş değilim. Ne derece bir teşhir ve suç sözkonusu onu da bilemiyorum. Ortada buradakilerin davrandığı gibi bir teşhir ve suç varmış gibi devam edeceğim yazıya..

Faşistlik, vahşet, vandallık falan değil bu. Onların bunu yapma amacında da değilim. Bambaşka bir şey dikkatimi celbetti. Kimse kusura bakmasın arkadaş. Ülkenin de insanlığının da karşısına geçip billboardlar, reklamlarla, medyayla, abuk sabuk sözümona akımlarla yozlaşmasını seyretmektense bazen iyidir bu yollar. Kimse çarşaf(!) giymek zorunda olmadığı gibi, kimse de açıp saçıp bunun adına reklam diyerek ortaya bunları seremez. Ve bir diğer hiçkimse de gün boyu bunları görmek zorunda değil.

Ve yine ayrıca feministler "kadın metalaşıyor" diyerek bunu yapınca sorun olmuyor da iki tane tesettürlü kadın yapınca mı battı? "çarşaflı"ya yaranacak/yamanacak taraf göremediğiniz için mi onlar yapınca suç oldu? Feministler daha mı yanaşılacak kadınlar sizin için? Bu neyin umudu ve neyin karalamasıdır? Ne kadar yırtınırsanız yırtının; bir çoğunuzun her hareketleri aşikâr.

Her daim dediğim gibi yapıyorum kapanışı: "riyakâr ibneler sizi"