bugün

vaudeville for vendetta

kusura bakmasın başlığını işgal ediyorum ama onun başlığından birilerine seslenmek istiyorum.

sözlükte gerek özel mesajlarla, gerek başka alanlarla iki çift lafın belini kırdığımız insanlar öncelikli olarak şunu bildiler; vaudeville for vendetta nam yazar(ki gerçek adım enis'tir, memnun oldum) hayatta korkunun gerçek manasını hiçbir şeyden duymuyorsa yalnızca kalp kırmaktan duyar.

kırgınım. kızgın değilim. kızgın olsam ana bacı komam, yaldır yaldır söverim. kırgınlığıma sebep, bir süredir girdiğim herhangi bir entry'nin girildiği saniye itibariyle eksilenmesi. cidden önemsemiyorum artı eksi, bulunuş sebebim belli, ortak eğlencemizi katkılamak, belki maksimize etmek, birkaç da muhabbet ehli edindik ki, işin ekstrasının onlar olacağını düşünürken, asıl kazancın onlar olduğunu öğrendik. dolayısıyla artı eksi, değil garnitür, baharat tadı yakalayamaz şu birbirimize dokunuşumuzda.. okunmadan eksilendiğini nereden biliyorsun diyeceksin.. şöyle ki muhterem 15.10'da girilen yirmi paragraflık bir entry 15.10'da eksileniyorsa, cidden sıkıntı var demektir. hiçbir şeyin savunmasını yapacak değilim, sadece önceliklerimi hesaba katarak, nickimizi gördüğü an engellenemez refleksini devreye sokan muhtereme seslenmek istiyorum. kimsenin kalbini kırmadım, ayar alıp verme derdim olmadı, salt eğlence amaçlı buradayım, eğer ki bilmeden seni kırıp üzdüysem, özel mesaj at bana, buton orada. hayvan değiliz olum, halden anlarız. eninde sonunda hepimiz sözlükten bir şekilde s.ktir olup gitmeyecek miyiz? neden hiç yoktan, hiç tanımadığın bir adamın gelişigüzel sözleri, iki klavye tıkırdatması kalbini kırsın, sen de içten içe hırs yapasın. yazdıklarımı yine eksile, bekle, oku, iki dakika sonra eksile. hatta sana şu şu konudan kırıldım ibne pezevenk at katır de, entry'i girmemin salisesinde yine eksile, ama varsa böyle bir şey, dur bi açıklayalım, gönlünü alalım.

her neyse, dinlenelim biraz, ikimize de iyi gelir. belki bu entry de bikaç güne götünü verir, kendini jiletler, banyodan sonra elini prize sokar ve sair(kendi kendini imha etmenin alternatif yolları)

kimse de yanlış anlamasın, sevgi pıtırcığı falan olduğum yok, aksine asabi, lafını esirgemeyen de bi adamım, fakat kalbin tamiri cidden zor, aklı olmayana bir yerde akıl da olsun bu.

eyvallah.