bugün

pfizer

insan kaynaklarinin ise alim uygulamasi:

--spoiler--
Pozisyona değil, Pfizer'e eleman alırız. ilerinin yöneticisi olma isteğine ve potansiyeline sahip kişiler Pfizer takımına katılır.
işin gerektirdiğinden fazla yetkinlik ve kapasiteye sahip kişileri işe alırız.
Kişileri en iyi yapabilecekleri değil, en çok gelişebilecekleri pozisyonlara getirir; ek sorumluluklar veririz.
"Önde Gelen işveren" olma vizyonumuz doğrultusunda, üniversitelerle ve ilgili medya kuruluşlarıyla yakın işbirliğimizi geliştirerek sürdürürüz.
Pfizer Türkiye olarak 2000 yılının başından itibaren web siteleriyle çalışıyoruz. ilanlarımızı web sitelerinde duyuruyor, başvuruları bu siteler aracılığıyla alıyoruz.
işe alımda psikoteknik ve ingilizce testlerini kullanıyor, aşamalı mülakatlar yapıyoruz.
--spoiler--

kriterlerin kisiye degil pfizer'e endeksli oldugundan; ince elenip sik dokundugu bir mulakattan gecilerek* bulundugunuz konum icin en iyisi haline getirilirsiniz. sizden; daha iyisini bulana kadar en iyisi sizsiniztezini savunurlar. ne zamanki size verilmis olan kota dolmamaya ve fonksyonel basarisizliginiz kabiliyet dusmanliginizla dogru bir oranti sagladiginda, sorgusuz sualsiz kapi disari edileceginiz sirkettir.

ama butun bunlarin yaninda pfizer turkiyenin en iyi ilac firmalarindan biri olup sosyal imkanlarinin ve kazancinin yuksek olmasi sebebiyle vazgecilmemesi gereken firmalardan biridir.ayrica bu firmada calisip ayni sektorde baska bir firmaya gectiginiz taktirde daha once calismis oldugunuz firmanin sadece ismi* yeni gireceginiz firma icin saglam bir referans kaynagi olmasi acisindan son derece onemlidir.