bugün

daniel opare

ilk yorumum elbette öncelikle izlemek gerekir olacak.

ancak alt yapısı iyi bir oyuncu belli ki, yok porto da kadroya girmedi gibi olumsuzluk oluşturmaya çalışan arkadaşlara bildirmek gerekir ki, bir oyuncunun porto gibi hele hele r.madrid gibi takımlarda kadroda yer bulmaması kötü oyuncu olduğu anlamına gelmez, özellikle porto gibi takımlar ihtiyaçları olmadığı halde, böyle bir çok genç ve yetenekli oyuncuya yatırım yaparlar ama bazen bu oyuncuların önündeki oyuncular öylesine performanslarına devam eder ki, oyuncu da doğla olarak kadro da yer bulamaz, şuan Porto'nun zaten mevcutta 15-20 milyona alamayacağınız iki sağ beki var zaten, napacak adamlar yedek kulübesinde 5 sağbekle mi çıkacaklar.

ikincisi bu transferi bilic istemiş, bu da ikinci olumlu durum, lakin kendisinin transfer karnesinin parlaklığını kimse inkar edemez.

üçüncüsü zaten adam yıl sonuna kadar, satın alma opsiyonu ile kiralanıyor, zaten iyi çıkarsa uçuracak, yoksa sene sonuna kadar bu zaman kadar iyi kötü idare etmiş serdar ile devam edeceğiz.

inşallah iyi olur, sıra geldi tolgay Arslan'a ben bu adamı özellikle çok istiyorum, veli'nin ayağı iyi top yapan ve hızlı hali. eğer alınırsa , veli-atiba kırmızı gördü yoklar varlar derdi bitecek.

bence böylelikle Beşiktaş, devre arasında tam ihtiyacı olan üç bölgeye nokta transferlerle işi bitirmiş olacak.