korsan kitap alıyoruz kampanyası

internetten verin siparişi gitsin.

(bkz: d&r)

genelde her kitabı %25 indirimli satar. 50 tl üzerine kargo ücretsiz. kampanya yaptıklarında bu 25 tlye düşüyor. kalitesini ispatlamış bir marka. rahatlıkla güvenebilrsiniz.

(bkz: idefix)

d&r ın sağ kolu gibi bişey. satıldı yani. 50 tl üzerine kargo bedava. kitapları sepetinize atıp bekleyin.20tl üzerine kargo bedavayı gördüm ben burada. yukarıdaki eleman gibi %25 indirimlidir kitaplar. at fava bekle.

(bkz: kitapzen)

burası gerçekten ucuzdu bir zamanlar. şimdi fiyatlar daha yakın yukarıdakilere göre. ama yine de ucuz efendiler. tek sıkıntısı 50 tl üzeri kargonun düştüğünü görmedim. ayrıca sahaf bölümü de var ki ucuzluktan kırılıyor. kullanmadım ama belki kullananlar olabilir. ayraç gibi şekilli şukullu hediyeler yolluyor sevindiriyor burası.

(bkz: kitapyurdu)

fiyatları ucuzdu eskiden. kitapzen gibi hala ucuz karşılaştırınca. bu aralar efsane indirimi var kargoda. 10 tl üzeri kargo 1 lira. 20 liradan sonrası beleş. yılların sitesi bir arayüzünü cafcaflı yapsalar tadından yenmeyecek. internet sitesi çok eski gözüküyor. kargodan hediye çıkabilir dikkat !!1!bir

bunlar benim alışveriş yaptıklarım arkadaşlar. idefix'te orhan pamuk 14 liraya satılıyor amk neyin kafasını yaşıyorsun. korsan kaç para lan 10 lira vereceksin o kitaba. 4 lira daha ver hırsızlık yapma amk. ha okuyun tabi okuyun amk ona kimse karışamaz. ama alın internetten kitabınızı kafanız rahat olsun. hem bakarsınız ileride şirince bir kütüphaneniz olur. içinde orijinal kitaplar. çok güzel olmaz mı amına kodukarım. korsana hayır ulan.