bugün

sözlük yazarlarının itirafları

http://m.uludagsozluk.com/e/25939314/ Merhaba sözlük. Ben arkadaşını her gördügü yerde en az bir eksi yapıştırıp giden kisiyim hatırladın mı.

dün gece saat 04.30 suları arkadaşım masumca gelip
"Napıyon orda, napıyon orda?" Esprisiyle beni yasa boğdu. O ne lan öle espri mi yapılır ben yapsam neler demezdi. Neyse konumuza dönelim. Ve bir iki nesajdan sonra: " kanka bi sapık entrylerime dadandı sürekli eksi veriyo ibne, ahh bi bulsam. Bi de ugrasmis 30 saniye bekleyip üst üste eksilemis ugrasmista ahh bi bulsam. Ama ben bikac kisiyi tahmin ediyorum, kesin ismini verdigim eziklerden biri yapmistir. Bi tanesine ben de eksiyi bastim ohh olsun ama dur bulucam" dedi.

Ahh be sözlük nasil pisman oldum nasıl, lan üstüne üstelik ibne dedi yaa. Haklı tamam ama neyse ben de gayett gülerek anlasın diye "vallaha mı * yapmıs mı? :p" dedim. Anlamadi dalga gecme bee felan dedi.

Gene saydırmaya devam etti ben de isim ver lan kimi düsünüyon ben de gidip eksilim hepsini hücum edelim dedim. Cevap gelmedi sözlük, ne zaman farkederkii?

Eksilerimin yerine 12 tane artılasam acaba bu sefer melek der mi? Bana nee yaa o da az ilgilenseymis benle.
Lan bi baksa son yazdiklarima, anlicak zaten. Haketti bunu sözlük. Çok bosladı beni çoookkk. Anlayana kadar bilmiyomus numarası yapıcam. Bakalım farkedecek mi?