bugün

sözlük yazarlarının itirafları

hayatımın belki de en kusursuz sevmesini gerçekleştirdim (mavi). her ayrıntısını, olması gereken tüm doğruları peşi sıra yaptım. anlaşılamıyorum. bakın anlatamıyorum değil. o kadar özene bezene seviyorum ki, bunu karşı tarafa anlatamamam mümkün değil. umursanmamak ya da görmezden gelinmek hiç hoş değil. kızamıyorum buna rağmen onlara. çok defa denedim. bir birinden farklı olduklarını düşündüğüm pek çok kıza anlattım kendimi. o yüzden tek bir kişiye bağlı değil bu anlaşılamama durumu.

mesela sonuncusuna (mavi) yani en kusursuz sevdiğime gelelim. şiir seven biri. şiir demek hassasiyet demek. okuyan, naif biri; kendisine naif ve zarif yaklaşan birini anlar diye düşünmüştüm. yok değilmiş.

pek çok alışkanlıklarım ister istemez iyi yönde değişti. yeni alışkanlıklar kazandım. sadece varlığıyla bile daha beni bu kadar etkileyen birine; kendimi anlatmam gerek. ama görmüyor, duymuyor.

ben karşılık beklentisinin insan doğasından olduğunu düşünen biriyim. birisi için iyi bir şey yapıyorsam mutlu olduğunu görmek isterim. kızdıracak bir şeyse yaptığım, sinirlenecek. eğer bu karşılık görmekse evet karşılık bekliyorum. reaksiyon görmek istiyorum. o kadar basit ki. etki-tepki. en basit iletişim. bunu göremeyince hevesim kırılıyor belki de.

aşk konusunda gururunu bastırabilen biriyim. ama içten içe o kadar kızıyorum ki, bunu mavi'ye belli etmemek adına içim içimi yiyor. bunu konuşmayı denedin mi? seslerini duyar gibiyim. evet denedim. problemin asıl sorununu da bu oluşturuyor.

bu satırlara başlamadan önce "özledim" temalı bir video çoktan onun bildirimleri arasında yer aldı. güneş doğsun öncelikle, belki ifade etmişizdir kendimizi. *