bugün

mehmet aurelio

yok ben bu adamın insanlığından salı akşamı psv maçında gösterdiği performanstan sonra iyiden iyiye şüphe ettim. hangi sağlıklı insan evladı rakip ceza sahası içinde penaltılık bir müdahaleye maruz kalacak kadar kaleye yaklaşıp, daha sonra kendi ceza sahasından kafa ile top çıkarır ve ilaveten rakip ceza sahası önünde bir verkaç yaptıktan sonra '' hassiktir o mu vurdu gene '' nidalarımız eşliğinde kendi defansından tehlike savuşturur.

hayır bunları neredeyse 2 dakikalık bir zaman dilimine sığdırması benim ruh halimi dengesizleştirip ambele eden. bu herif hollanda' da philips stadion ' da yardırırken o robinson'un cuma'sı sıfatta en ufak bir zorlanma belirtisi yok. sanırsın rıdvan abimin deyimi ile belgrad ormanında joking yapıyor . ben ise istanbul' da gömüldüğüm pufidik koltukta kıçımdan terleyip, son on dakikayı validemin sırtıma koyduğu havlu ile takip ediyorum.

seviyoruz kendisini hep böyle kal diye de didaktik bir uyarı ile bağlıyim entryi diyecem ama istikrarda var herifte o da içimizde kalıyor. neyse geriye diyecek tek şey kalıyor ;

(bkz: hele otur bi soluklan yigenim)