bugün

sözlük yazarlarının itirafları

(#20125693) nasıl oldu bilmiyorum ama iyileştim.
doktora gitmedim, biri hayatıma girip beni kurtarmadı, aylarca kimseyi içeri almadan kendi kafamın içinde yaşadım, arkadaşlarımla aram bozuldu, başarısız oldum, sıçtım sıvadım her şeyi, dibe vurdum, intiharı düşündüm * , çok zaman aldı.. ama iyileştim.
kendi kendimi çıkardım bu kuyudan. bir şekilde yakayı kurtardım bu boktan şeyden. ha şu an çok mu iyi durumdayım? hayatım çok mu iyi gidiyor? kesinlikle hayır hatta bir hayli sıçmış durumdayım hala * ama mutsuz değilim artık. güneşin parlaklığını, denizin güzelliğini fark edebiliyorum. dolu dolu yaşamaya çalışıyorum hayatı, her günü anlamlandırarak..
ne kadar değiştiğimi görebiliyorum ama şimdi, bunun benden neler götürdüğünü görebiliyorum. önceden baktığımda hissettiklerimi abarttığımı düşünürdüm. abartmıyormuşum. gerçekten boktanmış.
önceden olduğun insan olamıyorsun bir daha bazı şeyler biraz eksik kalıyor hep belki ama olsun. kendine tekrar bir yol çizebileceğini bilmek ve gerçekten o yolda ilerlemeyi istemek güzel bir şey.. güçlü hissediyor insan...