bugün

sehir bezgini nin evrimi kesin olarak çökertmesi

birçok insanın inandığı, yaradılışı hiçe sayan teoriyi çökertmesidir.

öncelikle şurayı okumanızı öneririm. http://tr.wikipedia.org/wiki/Otomobilin_tarihi

otomobilin tarihi incelendiğinde, insanların ilk buharla çalışan otomobilden, şimdiki hibrit araçlara dek 100 binlerce müdehalenin ardından geliştirdikleri otomobilleri görüyoruz. her yıl geçmişteki bilgi birikimi kullanılarak metaller, plastikler, kimyasallar ve binlerce çeşit elektronik aksam bir araya getirilerek otomobil geliştiriliyor.

evrim teorisi şuna benziyor; otomobili oluşturan binlerce parçayı düşünün, her parça hiçbir şey yapılmadan sadece doğanın kendi müdehaleleriyle binlerce yıl sonra bir otomobile dönüşebilir. evrim teorisinin mantığı budur.

evrimciler tüm bu canlı sürecinin 3 milyar yılda oluştuğunu savunurlar. oysa zaman daima yıkıcı etkiler bırakır. otomobil oluşturan plastik, metal vb parçalar yıllar sonra toprağa karışacaktır. asla bir otomobile dönüşmeyecaklerdir.

oysa bir otomobil insanların kanındaki tek bir tane alyuvar hücresi kadar komplex bir yapıda bile değildir.

http://www.dailymotion.co...yuvar-bakteri-savasi_tech

bu denli komleks bir yapının oluşması için yıkıcı atmosfer şartlarının kör tesadüflerle bunları oluşturduğunu savunmak, akıl dışıdır ve bilimsellikten yoksundur. yukardaki videoda gösterilen alyuvar hücresinin bakteri kovalayabilecek kapasiteye erişmesi için sensörlerinin, düşünme kapasitesinin, algı reseptörlerinin ve o bakteriyi yok edecek ekipmanlarının olması gerekir.

bir alyuvar hücresi dahi bu denli komplex bir yapıya sahipken gözü, karaciğeri, tüm insan bedenini, diğer muhteşem canlıları kör tesadüflerle açıklamak sadece aptalların işidir.