bugün

erkan zengin

eskişehir'e geldiğinde kendini kanıtlama çabasında olan erkan zengin'den şu anda çok uzakta. "ben oldum" kafasında oynayarak ne eskişehir'e fayda sağlayablir ne de kendine. büyük takıma dönme ve bu sefer kalıcı olma çabasını anlıyorum ancak sen erkan zengin'sin arjen robben değil. "her ayağıma aldığımı üç kişi çalımladıktan sonra içe kat ede ede süreyim uzak direğe bırakayım" düşüncesiyle nereye kadar?

eğer bu kafa yapısıyla devam edecekse eskişehirspor bonservis hakkını kaçırmadan satsın erkan'ı. şu mental yapıdaki erkan'a bel bağlamak fayda getirmeyecektir çünkü. yeni takımında bu problemleri aşmalı ayrıca. eğer kendisi de hatasının farkındaysa ve bu sezonun ikinci yarısındaki egoistliğinden vazgeçecekse bu ligde her takıma faydalı olur.

son zamanlardaki problemi mental, teknik değil. teknik kapasitesi çok yüksek profesyonel bir oyuncunun "bakın şimdi ne yapacağım" kafasında top oynaması kabul edilebilecek bir şey değil. umarım bunları aşar ve eskişehirspor'a ya da başka bir takıma fayda sağlamaya devam eder.