bugün

eskişehirspor

ertuğrul sağlam ile dokusu uyuşmayan takım. ne şehrin ne de takımın ertuğrul sağlam ile dokusu uyuşuyor. hareketli, canlı bir şehir ve bu zamana kadar bu doğrultuda takımlar izlettiler. ertuğrul sağlam bu anlayışta bir teknik direktör değil.

maddi zorluklar çeken eskişehirspor'un ertuğrul sağlam'ın kötü yabancı transfer politikasını kaldırması beklenemez. yabancı oyuncu konusunda en azından ortalama üstünde kaliteye ulaşmalı eskişehirspor ve ertuğrul sağlam'ın bu konudaki referansı oldukça kötü. bursaspor'daki birkaç iyi yabancı transferi de kendisinin değil dönemin futbol şube sorumlusu şimdinin başkan adayına aitti.

tabii ertuğrul sağlam ile yolların ayrılması durumunda da eskişehirspor'u parlak bir dönem beklemiyor. yerli teknik adam konusundaki kısırlığımız ortada, eskişehirspor hırslı, genç bir yabancı teknik adam bulabilir mi? soru işareti. ertuğrul sağlam belli bir standartta heyecan vermese de takımı idare edecektir gibi görülüyor burası kesin. iyi-kötü bu şekilde devam mı edilmeli yoksa daha iyisi ve en önemlisi şehre o heyecanı yansıtabilmek için kumar mı oynanmalı? zor karar.