bugün

islam dini

islam dini saçma bir dindir. Bu başlığı açarken asla müslümanları veya islam dinini hakaret etmek değil amacım. Sadece saçma olduğunu düşünüyorum ve bunu da açık bir şekilde yazıyorum.

Neden saçma dindir, şöyle;
1. Arapların ortaya çıkardığı yalan olduğunu düşünüyorum.
2. Herkesi müslüman yaparak müslüman olanların günde 5 kere zorunlu arapça ezan dinletiyor. Neden arapça yahu?
3. Kadına saygı asla yoktur. örnek nisa 34.
4. Kadına zorla türban takılıyor. Hatta bazıları ninja kaplumbağalar gibi simsiyah olup kapanıyor. Neden? Allah kadını kapatacaksa neden saç veriyor? kel olsaymış kadınlar?
5. Kadın üzerinden devam edelim.. Bazılarına göre bir erkeğin 4 kadınla evlenme hakkı vardır. Böyle saçmalık olabilir mi? kadın manavda satılan sebze midir arkadaş?
6. Kuran kitabının türkçesini sonuna kadar okuyan ve ortalam 3,4 sene önceye kadar müslüman olan bir yazarınız olarak yazıyorum bu kitabı. Eğer okuyanlarınız varsa dikkat ediniz orada yazılan bütün ayetler ve nisalar sürekli masal gibi anlatılır. Yok efendim cehennemde ateşler vardır, allaha ibadet etmek gerekir yoksa yanarız çocuklar aman hihihi kakaka.. Bu nedir ya?
7. islam dininin peygamberi olan hz. muhammed zamanında sayısı henüz netleşmese de 6,7 kadınla evlendiği bilgisi var. (tabii ne kadar doğru veya yanlış bilinmez. Çünkü hiç birimiz o dönem yaşamadık sadece o dönemi okuduk) ayşe isimli bir karısı oluyor ve evlendiğinde ayşenin 9 yaşı vardı. (diyecek pek bir şeyim yok)
8. islamı eleştirmek diye bir şey yoktur. Kendileri o kadar egosu yüksek bir inanç ki, eleştirdiğin an ya kafir olursun, yada cehennemlik. Zorla arapça dayatması vardır.
9. islam neden arabistan"da ortaya çıkmıştır diye düşündüren bir soru var. Bana göre o dönem orada yaşayan insanlar o kadar pis ve ilkelmiş ki, o insanları otorite altına alarak (gözlerini korkutarak) değiştirilmeye çalışılmıştır. Örnek abdest almak. O dönem insanların yolun ortasına bile sıçıyorlardı. Abdestin (temiz olmanın oradan çıktığını düşünüyorum) Arapça olması ise arabistan'da arapça konuşulduğu içindir. Eğer islam gerçekten bir varlık tarafından (allah v.s) yaratılsaydı bir dil üzerinde kurulmazdı. Neden arapça dayatması?
10. Kuranı okuyanlar yine bilir kuranda (rüzgar, yağmur, bulut, güneş gibi) doğal olaylardan yazılır. Ancak Kardan yazılmaz. Neden? Madem kuran allah tarafından yaratıldı allah karın ne olduğunu bilmiyor mu? Çünkü kuran kitabını toplumu değiştirmek isteyen bir kimsenin yada bir delinin yazdığı bir kitap. Kar olayına geri dönersek arabistan'a ne o dönem nede günümüzde kar yağmaz.

Yazılanlar size saçma gelebilir. Normaldir. Tabuları, inançları yıkmak zordur bilirim. Bu yazıyı dininizi değişin, aman efendim ben haklıyım gibi bir hissle yazmadım. Sadece düşüncelerii paylaştım. Hak verin veya böyleyin bence böyle.