bugün

sosyal demokrat

mustafa sarıgül gibilere kankalar.

MUSTAFA SARIGÜL: SAHTE LiDER

Gelecek planlarım içinde siyasette yükselmek dışında farklı planlarım ve hayallerim var.

Planlarımın arasında Mustafa Sarıgül ile ilgili bir araştırma kitabı çıkarmak var ve gerçeklerini bir bir ortaya koymak.

Bu hafta içerisinde de bir arkadaşım yanıma gelip;"realist boy mustafa sarıgül'ün iktidara hazırlandığını nasıl ve hangi kanıtlarla ortaya koyabiliriz "demişti.

Aynı arkadaşım "sol"da birisini öne atıyorlar Kaan diyerek sözlerine devam ediyordu.

Numan Kurtulmuş ve Süleymen soylu Akp'den iki isim ;Mustafa Sarıgül chp istanbul belediye başkanı olamayacaktır diyor sanki olmasını istemiyoruz der gibi.

2004 yılında chp'den ihraç edilmemiş miydi mustafa sarıgül"rüşvetçilik ve yolsuzluk "iddiası ile.

Ama asıl CHP'yi rahatsız eden Akp'ye göz kırpmasıydı sarıgül'ün.

Akp'nin ve içişleri bakanlığının elinde Mustafa sarıgül hakkında çok ciddi belgeler var ve belki de sargül bu belgelerin ortaya atılmasından korkuyor.

Belki de onun için cami avlusunda kadir topbaşla toklaşıyor. Hadi biz devam edelim hikayemize...

Şişli belediyesinde bir anda geleceğin lideri olarak lanse ediliyor(aynı Tayyip Erdoğan'a yapıldığı gibi).Bu dönemde birilerinden destek istiyor sarıgül medyanın güçlü ,mafyanın derin yerlerinden .

Tayyip Erdoğan'ı iktidara getiren cıa ortadoğu şefleri ve illuminati kalıntısı temsilciler meclisi üyeleriyle görüşmeler yapıyor sarıgül;siyasetteki geleceği için öneriler alıyor ve destek istiyor. medyayı ,sermayeyi ve dünya konjonktürünün kilit elemanlarını arkasına alan sarıgül büyük bir propaganda ile halka dayatılıyor, tek yol olarak gösteriliyor.

Medya çare sloganını atıyor halk ise buna inanıyor, medyanın oyununa geliyor. Ben Hem fatihte hem de Çanakkale'de "çare sarıgül"yazısını duvarlarda görüyorum.

Her gördüğümde ise Türkiye'de her yerde çare olarak görülen isimlerin belirli bir projenin ürünü olduğunu anımsıyorum. Sonra bir tayyip erdoğan'a bir sarıgül'e bakıyorum;çelişkili ifadeleri ,söylemlerinin niteliği, yükseliş tarzları ve medyanın onların lehine uyguladığı sansür ve daha bir çok yönden benziyor.

Bana göre o sahte lider!(ben varken diğerleri de kimmiş )

Şimdi bazı yandaş ve operayonel olarak yaratılmış gazete ve dergiler Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk ,rüşvet ,sahte imza, kaçak imar planları, evsizleştirme ve özelleştirme, kamulaştırmadan sonra şirketlere satılan araziler, sarıgül'ü destekleyen iş adamları ve o iş adamlarıyla sarıgül arasındaki anlaşmalrı açıklamaya çalışıyorlar .

Ama bunu yaparken de chp düşmanlığı güderek ve tehlike hissederek yapıyorlar. Benim amacım ise gerçekleri ortaya koymak ve türkiye halkını uyarmak.

Ne kadar ciddiye alınmasam, köşeye itilsem de gelecekteki Türkiye'de yaşananlar beni haklı kılacak.

Ama anlamadığım şey mustafa sarıgül niye amerika gezilerini hiçbir yerde anlatmıyor;bazı amerikalı bürokratlara göre sarıgül tayyip erdoğan'ı amerika'da bol bol övüyor ve aynı zaman da tayyip erdoğanla aynı düşünce de olduğunu da ekliyor. Buna rağmen kolay yönlendirilen Türkiye halkı neden inanıyor sarıgül ve onun gibilere.

Sarıgül'ün dilinin ne kadar emperyalistvari olduğunu görmüyorlar mı?Peki kim oynuyor bu oyunu Türkiye halkına ,kim?

Oyunu anlamadığınız ve oyun dışı etmediğiniz sürece hiç bir zaman özgür olamaycak Türkiye halkı, gerçeklere ulaşamayacak, daha da karanlığa boğulacak emin olun! boğulacak.



fakir gazeteci-realist boy