bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Öncelikle bunu anlatırken ne kadar utandığımı ve can çekiştiğimi bilmelisiniz sözlük...

Tüm sene iş güç derken, artık tam pilimiz bitiyordu ki yaz geldi. Senelik izne ayrılıp biraz tatil yapayım dedim. 20 günlük iznim var işte. 2-3 gün evde dinlendikten sonra şöyle 1 haftalık tatil yapayım dedim tamam mı. Ben nereden bileyim tatilde olacakları lan! Neyse sıra gelecek oraya da...

Bir arkadaşım daha var, zengin herifin teki baba parası yiyor pezo zaten, kabul etti direkt. Dedi ki; abi amazon'a geziye gidelim dedi. (Ulan kim bilir kaç paradır) bakarız daha dur acele etme, önce bir araştıralım falan dedim. Neyse internetten biraz baktım falan, 3500€ falan diyor lan. 8000 ₺ ye falan denk geliyor işte. Dedim ben bu parayı hayatta ödeyemem. Şerro zengin ya, ya sen ödeyebildiğini öde gerisini ben hallederim dedi. Artiste bak artiste! Parasını yediğim. Neyse gururuma yedirip kabul ettim, ilk önce inkar ederek.. Bavullar falan filan vize derken geldi çattı o gün. 30 dolar da vizeye aldı bir de namussuzlar. Oto şeye para alıyorsunuz yeter lan. Neyse aktarmalı olarak gidecektik, ahl'den bindik işte.. Quito'ya geldik en sonunda. ilk indiğimizde havası çok kasvetli ve bunaltıcı gelmişti, alışmak tüm günü aldı. Neyse arkadaşla birlikte işte bize ayarlanan otele gitmek için havalimanının taksisini kullandık. Telefondan gösterdim otelin ismini, haa okkey okkey dedi. 5€ da ona verdik. Şimdi arkadaşa daha fazla ayıp olmasın diye ben verdim taksi parasını da. Otele gidince yattık uzandık falan. Daha sonra yemek yemeye indik, ulan sizin yemeklerinize edeyim ben. Ama yine de yiyecek bir şeyler bulduk, ahtapot salatası falan yedik. Daha sonra grupla buluşma saati gelmişti, oraya gittik. Ulan grup 10 kişiden küçük diye toplamda 80€ da rehber için aldılar iyi mi! Neyse bla bla fazla sıkmayayım sizi. 2 gece burada konakladıktan sonra uçakla kapawi'ye geçtik(170€ bilet parası Allah'tan gezi parasına dahilmiş!) 4 gece kalmak için. işte herşey burada başladı anasını satayım! Herşey burada başladı!

Kuş izleme aktiviteleri, bilgilendirmeler falan geçtikten sonra sıra geldi motorlu kanolarla amazon nehrini gezmeye. Herşey çok güzel gidiyordu; timsah falan gördük, oovv falan yaptık ilk defa görüyormuş gibi. Gerçi ilk defa görüyoruk ama..

Neyse güvenli bir yere gidip, ağlar ile balık tutmaya gelmişti sıra. Lanet olsun. Gerçekten tam anlamıyla lanet olsun! O suya işediğim ana laanet olsun! Saatlerdir işeyememiştim. Suya girince de fırsattan istifade, biraz uzaklaşıp kimse anlamaz zaten deyip işeme başladım tamam mı. Allah benim belamı vermesin işte! Ne olduysa tam bu anda oldu!

görsel

Çığlık atarak suya yapıştım iyice. insanlar bana doğru yüzmeye başladı. Ben deli gibi bağırıyordum penisimi tutarak. Sonradan anladık ki Kodumun balığı penisime girmiş. Evet. Kodumun balığı bildiğin penisime girmiş. Şerefsizin oğlu. Millet soruyordu bağırarak noldu falan diye, ben inleyerek dedim, artık hiçbir şey umrumda değildi! işerken birden penisime bir şey oldu, yanıyoooor! Diye bağırmaya başladım. Rehber ilgilendi, penisime baktığında kan geliyordu. idrar damarı semsertti. Anlamış olacak ki tercümana çevittirdi. Benim içim daha bir hoş oldu. "Balık ne laayynnn!" Dedim. içime nasıl bir balık girer oğlum! Hemen beni motorlu kanoya alıp, filmlerdeki gibi bir 90 derece dönüş yaparak geldiğimiz yere doğru gittik. Anasını sattığımın yerinde de hastane yok anasını satayım! Neymiş efendim! En yakın hastane 50 km uzakta. Hastır lan oradan. 4x4 arabaya kodular beni, acıdan bayılmışım. Arka koltukta, arkadaşımın kucağında bayılmışım. Gözümü açtığımda penisim yine çok ağrıyordu fakat o kadar fazla değildi. Arkadaşıma sordum, neler oldu anlat dedim. "Yarrana soktular oğlum yarrana" dedi ağzını yaya yaya. Ameliyat oldun dedi. O kodumun balığını bana getirin dedim!

ilk önce filmimi çekmişler şuradaki gibi:

görsel

Doktor ameliyata karar vermiş. Zaten başka türlü de çıkmıyormuş velet! Bazı afrikalılar ağrıya dayanamadikları için kesermiş penislerini hatta.

Ameliyat örneği içinse:

görsel

(img:#806878)

http://m.youtube.com/watch?v=ud4demJFpZY

Doktorum da bu konusa tecrübeliymiş Allah'tan. Daha önce buna benzer 23 operasyon gerçekleştirmiş. Şerefsizler nehre işemek için doğmuşlar sanki!

Haftalar boyunca işerken acılar çektim sözlük! Böbrek taşıymış falan başlarım ulan böbrek taşınıza! Bu arada bu balık stres altında dikenlerini açıyormuş pislik. Hani vardır ya sizin şu "giren şemsiye açılmaz" muhabbeti. Keşke açılmasa lan! Keşke açılmasa! Açıldı itin oğlu! Hemde penisimin içinde! Tatil yapayım derken.. Hay ben böyle işin. Ulan yine hatırladıkça bak şimdi.. Yine kötü oldum.. iş içinse rapor falan aldım, 1,5 ay gitmedim işe. Soran arkadaşlara ise, Afrika'da yediğim bir balıktan virüs kaptım falan uydurdum bir şeyler. Ulan ne diyeyim! Penisime balık mı kaçtı diyeyim!

Siz siz olun amazon'da işemeyin! Çok samimi söylüyorum. Ben ettim siz etmeyin! Allah benim belamı vermiş zaten vereceği kadar...