bugün

29 agustos 2007 anderlecht fenerbahce maci

fanatik bir galatasaray taraftarı olarak iki paket cigara ve bir demlik çay ile tv karşısına geçip feneri destekleyeceğim maçtır. maç şunları düşündürmektedir:

1. genel kaleci özelliklerinden türk futboluna has yan top zaafı çıkarıldığında volkan'ın tek eksiği konsantrasyon eksikliği denilebilir. böylesine önemli bir maç bence volkan'ı yeteri derecede konsantre edecektir ve serdar'ın sakatlığında volkan yeniden güven tesis edecektir. volkan'ı can-ı gönülden desteklemenin tam zamanı...

2. orta saha geriye doğru yaslanırsa ki öyle olacağa benziyor, fenerin gol yemesi zor olur ancak bizler de 90 dakikada 9 doğururuz. ( (bkz: dokuz doğurmak))bu şekilde fener gol yerse ilk gol muhtemelen karambol olur.

3. ilk yarı gol yemeden fener soyunma odasına gidebilirse ki bence muhtemel ilk yarı skoru 0-0; ikinci yarıda kezman'a gün doğar. tümer ve alex'in hızlı çıkması da fener'in gol şansını yükseltir. zico semih'i bu maçta muhakkak düşünmelidir, en azından 60. dakikadan sonra...

4. deniz, sivasspor maçındaki gibi oynarsa özellikle seyredilmesini tavsiye ederim. hele tümer'in yerine uğur'la maça başlanırsa fenerin orta sahası top göstermeyebilir.

sonuç olarak ben fener'den galibiyet bekliyorum ve istiyorum. tek engel ise maalesef zico.

bence kadro :

volkan
önder lugano edu carlos
kazım deniz aurelio uğur
alex
kezman

muhtemel değişiklikler :

yorulduktan sonra alex/tümer
60 veya 70. dakikadan sonra kezman/semih
performansına göre deniz/selçuk