bugün

uludağ sözlük

hani beyyle bazen biten bir ilişkiniz olur, ama aklınızda kalır o kişi hep. başka bir kadına/erkeğe odaklanamazsınız doğru düzgün. beraber gittiğiniz yerlere tek başına daha da kötüsü başkasıyla gittiğinizde bir garip hissedersiniz. bazı bazı uzaklara bakarsınız. sonra elbet bir gün yine bir araya gelirsiniz, önce bir heves büyür içinizde. garip bi' heyecan. oldu ki tekrar görüşmeye başladınız, ilk zamanlar çok tatlı gelir.

birbirinize, birbirinizden uzak olduğunuz süre boyunca birbirinizi kızdırmayacak olan şeyleri anlatırsınız en başta. aradaki farkı kapatmaya çalışırsınız. inanılmaz zevklidir, özlemişsinizdir.

sonra bir gün bir şey olur ve yabancı gelir size. ayrı olduğunuz süre boyunca bi' şeylerin değiştiğini görürsünüz. eskisi gibi değildir, olamayacaktır. denemişsinizdir ama ne yazık ki zaman sizi de belki onu da olgunlaşmıştır. artık görebiliyorsunuzdur. sonra nazikce veda edersiniz birbirinizin hayatına.

işte öyle bir şey uludağ sözlük. yokluğunda başkalarını alır koynuna, sizi kızdırmayacak şeyleri anlatmayı bitirdiğinde ışığın bir yanılsama olduğunu farkettirir. başkalarını terletmiştir üzerinde.

yazık olmuştur.