bugün

onur recep kıvrak

yetenekli, genç bir kalecimiz.

başlığı altında; ''haşmetli fenerbahçe taraftarının zoruna gitmiş kalecidir, saracoğlu'nda ya yenileceksin ya da suçlu ilan edileceksin hüeee'' gibi saçma sapan ERGEN cümleleri görünce dayanamadım, yazayım istedim.

evet taraftarın kendisine ana avrat düz gitmesi hiç mi hiç hoş olmamıştır. bu kesin. bu konuda isyan eden ve onur'u savunan insanları haklı buluyorum. bence de zaten maç trabzon'da olsaydı ve aynı hareketleri volkan yapsaydı, trabzon taraftarı sahaya güller atardı. haydi volkan lütfen ama kullan artık şu vuruşu yhaaa =/ falan derlerdi eminim. zerre şüphem yok lan.

ya da ne bileyim, muslera yapsaydı da aynı şekilde alkışlarla onu atışı kullanmaya teşvik ederlerdi falan. zaten geçen sezonki ts-gs maçında burak'a (ki burak'ı zerre sevmem) bomba atanlar (resmen bombaydı amk) çemişgezekspor taraftarlarıydı. trabzon taraftarı asla ve kat'a öyle şeyler yapmaz olim!

ya siz gerzek misiniz arkadaş? kaç yüz bin kere dedik; mesele gs, fb, ts meselesi değil! hepsi de birbirinin aynı! hepsi de biziz olum! türk milleti! cahil, pis, terbiyesiz bir milletiz! futbol bize fazla, bizim bi 10 sene hiç topa dokunmadan bu işi yapanları izleyip öğrenmemiz lazım!

hala millet boku birbirine atmaya çalışıyor. fenerbahçe taraftarı onur'un anasına sövdüüü =// diyor. lan yarram, aynısını senin taraftarın da yapmıyor mu? hayır, yapmıyor de ya.. yapmıyor de amk. ağzımı açarsam şerefsizim. yapmıyor de?
diyemezssin. e madem ne sikim yemeye ''feneybahçe tayaftayı küfyettiii =('' diye ağlıyorsun amın feryadı?

onur, türkiye'nin en yetenekli kalecisidir bence. açık ve net söylüyorum ki, volkan'dan bile iyidir. ama yaptıklarıyla, bizim volkan'dan hiçbir farkı kalmamıştır. anasına sövdürmek istemiş ve gayet de güzel sövdürmüştür. bitti..

şu olaylara az biraz tarafsız bakmayı öğrenin artık. biraz büyüyün, biraz adam olun, delikanlı olun!

ne fenerbahçe taraftarı, ne trabzon, ne beşiktaş, ne galatasaray.. hiçbiri diğerinden farklı değil. hepsi de aynı milletin insanları. farklı olan tek şey renkler. ve hiçbir renk, insanın kişiliğini, kafasını değiştirmez. şimdi siktirin gidin.