rtük

3 kasım 2002 seçimlerinin akabinde tıpkı trt gibi, yönetici kadrosuna ağırlıklı olarak her ne kadar dini ağırlıklı program yapan kanal varsa (kanal 7, stv, tgrt vs.) o kanallarda yönetici olan kişilerle doldurulan kurul. en basitinden bir örnek; (bkz: aykut zahid akman)

teknolojinin gelişmesiyle, iletişim araçlarının kültürel sınırları kaldırdığı dünyamızda gerçek bir statükocu kuruldur.

türkiye'de neredeyse her evde artık dijital uydu sistemleri mevcuttur. keza, bu kanalların sayısı 1000'in üzerindedir. mtv türkiye'ye rekor bir ceza vermişlerdir. sebep: Gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel, ahlaki gelişimini zedeleyecek türde programların seyredilebileceği saatlerde yayımlanması.

ey rtük; roj tv'nin yayınları ülkemizde engellenmeden yayınlanmakta, senin başkanının da bir dönem çalıştığı kanal 7 ve yönetim kurulunun büyük çoğunluğunun çalıştıkkarı stv ve tgrt türevi kanallar, prime-time denilen zaman dilimlerinde, ruhlu, büyülü, ahiretli, çoğu hurafe olan programlar yayınlarken "fiziksel, zihinsel ve ahlaki zedelenme" yok, ama 1000'in üzerinde kanalın bulunduğu dijital sistemlerde, mtv türkiye türkiye'den yayın yaptığı için cezalandırılır. o zaman engelleyin hot bird'ten yayın yapan bütün kanalların türkiye yayınlarını kardeşim. gündüzün köründe, şifresiz yayın yapan bir sürü erotik kanal var. 15 yaşındaki çocuk kumandayı eline alınca açmıyor mu sanıyorsunuz? babamın bir lafı vardır "iki ayaklı güdülmez" der... sen mtv'ye ceza verirsin, o yayınlamaz, isteyen doğu avrupa'dan yayın yapan bir sürü kanaldan izler...

neymiş, kadrolaşma diye bir şey yokmuş. kadrolaşmanın ağa babasını, akp tv haline gelen trt'de ve ahlak bekçisi rtük'te görebilirsiniz.

durmak yok, yola devam...