bugün

felipe melo de carvalho

türk futbolunun, türk insanının aynası olan brezilyalı top tepici.

biz kazananı severiz. kazanmayı severiz. bakmayın bilgi yarışmalarında ilk sorudan patlayınca "önemli olan katılmaktı" diyen tiplere, ki onların bile sinirden gözü falan seğiriyor. her neyse...

felipe melo mevkisinde iyi bir oyuncudur, evet kalitelidir de ama kişiliği de en hafif tabirle bozuktur. burada yaptıklarını tekrar tekrar yazmanın anlamı yok, herkes malını biliyor.

ha, 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçındaki sahaya atlama olayını bu adamın hareketine bağlamak saçmadır o ayrı. gavrilo princip'i bilirsiniz. biliyorsunuz boş boş bakmayın, avusturya-macaristan veliaht arşidükünü öldürüp 1. dünya savaşı'nı başlatan sırp milliyetçisi. bakmayın başlattı dendiğine, gavrilo olayın tetikçisi olmuştur olsa olsa, işte melo bu olayda tetik bile olamaz. orayı geçelim.

bu adam başka takımda oynasa etmedik küfür bırakmayacak galatasaraylılar için artık çok geç. makyavelizmin karanlık dehlizlerinde kaybettik kendilerini. ama elbet olaya objeektif bakan galatasaraylılar da vardır, diğerleri de yarın bir gün önemli bir maçta saçma sapan bir şekilde takımı eksik bırakıp mağlubiyete neden olunca sallamaya başlar ancak. çünkü gerçekler gözümüze kazanamayınca görünüyor.