bugün

gezicilerin algılayamadıkları

bütün külliyatı küfür, hakaret ve saldırıdan ibaret olan, düşüncelerinden duygu değil ezberletilmiş duygularından düşünce yapmaya çalışan, 15 yaşın verdiği ağır ergenlik hezeyanıyla yazan, yaşayan ve davranan gezici bebelerin algılayamadığı şeylerdir.
demokrasi, seçim, sandık konusu benim çalıştığım okullarda siz gibi bebelere verilsin diye uğraştığım en önemli kavramlardı. demokrasi dersi ak parti iktidarında ders oldu bu da bilinsin küçük kardeşlerim. yoksa hala t.c inkilap tarihi dersinin yoğun faşist ruhuyla oyun hamuru gibi yoğruluyor olacaktınız. bilesiniz ki etkilendiğiniz o faşizan kafa 1923 de kaldı. şimdi başka bir çağdayız.
o vasat zekalarınız ve kıt iq lerinizin kavrayamadığı şey şu, muhataplarınızı aslında sen yoksun, olmamalısın şeklinde yok edemezsiniz. bu çokça izlediğiniz japon çizgi filmlerinden beyninizde kalmış hastalıklı bir tortunun şizofrenik bir yanılsaması. argüman geliştirmeli ve bir fikir sunmalısınız. vandalizm eski bir gelenek olsa da günümüz dünyasında vasat bir iktidar aracıdır.
ayrıca ilkokul 2. sınıf kızı tadında histeri krizlerinizi saat 10 dan önce aldığım yüksek alkollü biramın da etkisi ile eğlenerek izliyorum. ama sizin gelişiminiz şahsımın idealidir bilesiniz. eğitimde çoklu metod yanlısı bir kimseyim. yunuslar bile eğitilirken size faydam olmadan ölürsem inanın üzülürüm.
savaş falan demiş .)) birisi neyin kafası bu cidden merak ediyorum. savaşını eşekler siksin senin güzel kardeşim neden biliyor musun.
pc başında otururken sarkmış memelerin o ana avrat sövdüğün kapitalist hamburgerlerle şişirdiğin göbeğine değerken polise taş attın diye özgürlük savaşçısı olmuş olmazsın. sadece heyecan peşinde asosyal ergenin ben de varım nidası olursun o kadar. neyse üzerine yazmaya değmez.

şimdi ayar alan almayan ayrışsın. ben olsam bu yazıya tepkisiz kalırdım ama siz beceremezsiniz.