bugün

gezicilerin algılayamadıkları

baştan aşağı yalan ve çarpıtmalarla doldurulmuş bünyelerinin algılayamadığı şeylerdir.
yeni evlenen memurlara peşkeş çekilen hiçbir şey yoktur ya da varsa beni haberdar etmediler 12 yıllık öğretmenim.

öso gönderilen vergi varmışsa ve nasıl gönderilmişse inan merak ediyorum belgelensin. çünkü tahminim ciddi bir dezenformasyon bu olsa elli kere belgesi ile basına yansırdı bu merak etmesinler.

milli gelirin artması bence iktidarın başarısıdır sanırım geziciler bunu da görememekte ancak yaygın istihdam nedir konusuna ciddi kafa yormaları gerekmekte. ancak gelirin paylaşımı kapitalizmin aşılamayan en ciddi sorunlarından biridir bunun sorumluluğunu ak partiye yükleyeni ise adam smith siksin diyorum.

hangi devlet olanağı hangi yandaş at yalanı sikeyim inananı şeklinde salvolar hiçbir zaman nezdimde kabul görmez. varsa belgesi cümlesini yedi cihan siksin.

zorunlu gss den kasıt nedir kavrayabilmiş değilim ama gs ye yapılan kıyak fenerbahçeli olarak şahsımı üzmektedir. ama türk sporu adına muhteşem bir iştir bu biline.

iktidar hangi küçük kızı nasıl evlendirmiş? bu tezin mantığı ve dayanağı nedir eminim herkes benim gibi merak ediyordur. gayet fütursuz görünmesine rağmen ispatı hepimiz açısından tatmin edici olacaktır.

liselerin imam hatipe çevrilmesi diye bir şey yoktur ancak imam hatip okulları açılması durumu belki olabilir. bu talep halktan geldiği ve halkın oyuyla iktidar olduğu için bu ak partinin başarısı bile sayılabilir. ben henüz tek bir imam hatipe çevrilmiş lise görmedim yalanın daniskası varsa paylaşılsın lütfen.

gazeteciler değil darbeciler ve darbe peşindekiler içeridedir. bunun ayırımını isteyene net yapabilirim. yılmaz özdil ya da bekir coşkun gibi adamlar bile içeri alınmadıysa ileri demokrasi cidden bu ülkede mevcuttur. birçok ülke açısından basın yayın özgürlüğü
bizdeki kadar iç açıcı değildir. sözlüklerden başbakana yedi ceddine sövmek serbesttir. dünyanın başka yerinde buna şahit olmadım zira.
ergenekon uyduruldu demiş .))) 2003 de ankara mamakta askerdim. darbe teşebbüsüne bizzat şahitlik ettim. ağzını açanı şekil şekil sikerim haberiniz olsun bilmeden sakın ağzınızı açmayın.))

arap hayranlığı değil ortadoğu coğrafyasına yapılan ve müslümanlara reva görülen durumdur isyana sebep olan. gazze de ya da suriye de ölenlere ağzını açmayan zaten insanım diye konuşmasın. ingiliz hristiyan genç kızların bile israil tankları altına zulme dur derken öldüğü bir coğrafyadan bahsediyoruz. bence her şeyden önce insanlığınızı sorgulayın derim.

suriye de 100 bin insan ölmüşken ve 400 binden fazla mülteci varken bu duruma duyarsız kalan hala esedi savunabilen insanı allah 2 cihanda mesut etmesin diyor başka bir şey demiyorum.

gençlerin düşünmesini yasaklamak denmiş. hangi genç ne zaman düşünmüş ve kim yasaklamış. şayet tiwitterden facebooktan çıkıp 2 kitap okuyup azıcık bilgi edineceksiniz ama bu mümkün görünmüyor.
uğur mumcu şöyle der : bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

ak parti döneminde ekilen milyarlaca fidan götünüze girsin ki ruhunuz amazon havası yaşasın.