bugün

bedensiz aşk bir beliber ın aşk yolculuğu

--spoiler--
“Kızım, uzun zamandan beri Justin meselesinin sana zarar verdiğinin farkındayım. Bu meselenin senin tarafından hallolacağını bekleyip durdum. Fakat bir türlü bu meselenin üstesinden gelemedin. Biz bitmesini beklerken sen ona olan ilgini daha da arttırdın. Doğrusu mesele sende hastalık halini aldı. Her şeyden haberim var. Annen bana durumunu anlatıyor. Şimdiye kadar seninle yüz göz olmamak için bu konuyu konuşmadım. Ama artık bu meseleyi çözme zamanı geldi. Bu şekilde devam edersen etrafındaki bütün sevenlerini kaybedecek ve yalnız kalacaksın. Biz her zaman senin yanındayız ama bu durumundan doğrusu biz de memnun değiliz. Bu sebeple kızım, artık bu meseleye birlikte bir neşter vuralım. Ne dersin?”

“Babacım ben de halimden memnun değilim ama Justin ben de bağımlılık oldu. Onu düşünmeden duramıyorum. Eskisi gibi normal hayatıma dönmek istiyorum ama buna gücüm yetmiyor.”

“Senin de bu konuda istekli olman önemli. Bir insanı sevmek kötü bir şey değil. Sevgi veya siz gençlerin tabiriyle aşk çok kutsal bir şeydir. Fakat her şeyin bir vakti saati var. Sizin şu anda bu tür konularla ilgilenmeden geleceğinize yönelik adımlar atmanız gerekiyor. Çünkü gelecekteki başarınız bu-günkü çalışmalarınıza bağlı. Siz gençlerin en verimli olduğunuz zamanlar bu dönemler. Eğer bu dönemleri boş işlerle geçirirseniz geleceğinizi karartmış olursunuz. Vakti geldiğinde elbette ki birilerini seveceksiniz ve evleneceksiniz. Bunlar tabii şeyler. Ama dediğim gibi her şeyi vaktinde yapmak gerekir.”

“Doğru söylüyorsun baba. Ama ben tek başıma bu yükü kaldıramıyorum. irademe söz geçiremiyorum.”
--spoiler--