bugün

bedensiz aşk bir beliber ın aşk yolculuğu

--spoiler--
Arda hızlıca yanıma geldi. “O Justin’i var ya! Neresini beğeniyorsunuz onun?! Manyağın teki! Adam mı o?! Kendini adam mı sanıyor lan o?! Kız gibi saçlarıyla hava atıyor!”

“Sizden daha adam bir kere o tamam mı?! ‎Siz mahalle maçı yapınca terliyorsunuz, hasta oluyorsunuz. Ama Justin hasta haliyle hayranlarını üzmemek için konsere çıkıp terliyor!

Siz, ailenizin onca para verip yolladığı dershaneyi kırıp, arkadaşlarınızla geziyorsunuz, Justin 12 yaşındayken, sokakta şarkı söyleyip kazandığı parayla annesini tatile götürüyordu.

Siz bırakın ingilizceyi Türkçeyi bile sökememiş adamlarsınız. Ama Justin öyle mi?! O küçük yaşta bir Fransız okuluna gitti ve Fransızca öğrendi! Siz, sokakta kilolu bir kız görünce 'Şu tipsize bak’ dersiniz. Justin ise hiçbir hayranını ayırt etmez ve hepsine ‘Prenses’ der.

Siz, Müslüman’ız diye gezer ama namaz bile kılmazsınız! Justin ise israil'e gider ve dua ederken paparazzilerin onu rahat bırakmasını ister!

Siz, apaçi gibi giyinip çektiğiniz fotoğrafların Facebook da 500 beğeneni olmasını istersiniz. Justin ise doğal yakışıklılığı ile bizi iki dakikada eritir!

Siz, özgün olamazsınız. Justin ise her zaman kendine özgü davranır ve kendi tarzını oluşturur! istersen daha sayayım Arda!”
“Siz onu korumaya devam edin! Çocukta para olmasaydı hiçbiriniz onun yüzüne bile bakmazdınız!”

“Yalan söyleme! Biz onun parasını değil, kendisini seviyoruz!” Artık sinirlenmeye başlamıştım. Arda ateşi yakmıştı. Eğer ben de içimdeki petrolü dökecek olursam her yer alev alacaktı.

--spoiler--