bugün

bedensiz aşk bir beliber ın aşk yolculuğu

--spoiler--
Eslem elimden telefonu alırken, “Justin artık bize fanlarım diyor. Belieber’lerim demiyor. Fark ettin mi Beste?”

“Evet, fark ettim.” Başımı öne eğip “Belki de bizi önemsemiyor artık. Bilmiyorum. O çok değişti. O benim tanıdığım Justin değil artık. Ben onu ilk tanıdığımda saf-masum bir çocuktu. Çok tatlıydı. Hele o gülüşü... Beni en çok etkileyen gülüşüydü ve gözlerindeki ışıktı. Ama şimdi gözlerindeki o ışığı göremiyorum. Gülüşü sahte gibi. Eski ve yeni videolarını izliyorum. Onları karşılaştırıyorum ve onun ne kadar değiştiğini görüyorum. Biliyorum, o büyüyor. Ve büyüdükçe birtakım şeyler değişiyor. Fakat o sıcak, içten gülümsemesi yok olmuş. Ama yine de onu seviyorum işte.”
Melisa bana sarıldı. “Beste, onu buraya getiren Be-lieber’ler. Eğer Belieber’ler olmasaydı o hiçbir şey yapamazdı değil mi?”

“Evet.” dedim kısık bir sesle.

“O zaman…” sözünü tamamlayamamıştı. Eslem’e bakıp kaş göz işareti yaptı. Eslem derin bir nefes alıp bir kolunu bana doladı.

“Yani Beste. Eğer biz istersek onu o tahttan indirebiliriz. Bir tahterevalli gibi düşünsün. Bir ucun da o oturuyor diğer ucunda da biz oturuyoruz. Eğer sinirlerimizi bozarsa oradan kalkarız ve o bir anda yere düşer. Her şeyi elinden gider. Bunu yapamayacağımızı düşünüyor belki ama yaparız. O her hata yaptığında affetmemiz bunu yapmayacağımızı göstermez. Sonuçta biz de insanız ve bir yere kadar dayanabiliriz.”

Melisa: “Belieber’ler için dünyanın en sadık hayranları diyorlar. Ama Belieber’lerin de dayanabileceği bir sınır var. Galiba Justin biraz sınırlarını zorluyor.’

Gözlerimden yaşlar akıyordu. Melisa gözyaşlarımı sildi.

“Hadi ama ağlama!” dedi Eslem.
--spoiler--