bugün

eskişehir taksime destek gösterileri

bugün sabahtan yine eti parkta toplanıldı, yaklaşık 50-60 bin kişiyle esparkın önünden yunus emre caddesine yüründü. yunus emre caddesinde toplanan grup sonra tekrar esparka yürüdü, orada kalan 400 kadar kişi polisle çatıştı, içeri alınanlar oldu.

daha sonra esparktan toplanan yaklaşık 2-3 bin kadar kişi tekrar yunus emre caddesine yürüdü. burada ykalaşık 4 saat polisle sıcak çatışma yaşandı. grup güçlükle de olsa dağıtıldı ama şu anda esparkın önünde 3-4 bin kadar kişi otrumuş durumda ve polis üniversite caddesine giremiyor.

bu arada hızlı trenin vip vagonuna direniş yazdık * baya yazılama yaptık. ikinci sıcak çatışmada psikopat bi tane dayının kolu yandı herifi götürmeye çalıştık izin vermedi amk. manyak işte.

dün gece tomalara ve çevik kuvvvete biber gazı taşıyan ambulansların hepsi bugünkü geçişlerinde kotrol edildi. yaklaşık 30 saniyede didik didik arandı. bu sefer biber gazı yakalamadık. her renkten her formadan taraftar vardı, en ufak bi grup içi taşkınlık yaşanmadı. ayrıca tekrar eediyorum, eskişehirde 2 gündür üniversite caddesine polis giremiyor.

son olarak, o esparkın önünde halay çekip çatışmaya gelmeyen tayfanın ben amınakoyim teker teker.

edit: yarın 16 da tekrar tolanıyoruz. doktorlar istikametinde.