bugün

sözlük yazarlarının itirafları

bana senin aklın nerde? diye mesaj atıyolar. bilin ki benim aklım bende oke? her şeyi bilmeyin var ya ben çok güçlüyüm bi döverim kaslarım var ne biçim van daym halt etmiş bi koyuyom tahta kırılıyo inanmayan esengılıs'a gelip arkim necmettin'e sorabilir, bunların evde bi koltuk vardı 500 senelikmiş işte ben bunu bi kırdıydım pc'de fifa oynuyoduk o reali aldı bana barça kaldı ama ben reali seviyorum diye sinirlendim bi vurdum kırıldı koltuk, babası geldi bi dövdü beni ben de pedere söyledim işte, peder taramalıyı aldı dedi onu yalnızca ben döverim lan dedi taradı kapıyı bi korktular muuhaha dedem de bonba almış bi kaçtane kore savaşından kalma, patlamıyo zaten patlak ama mal dedem patlıyo sanıyo bunadığı için alzaymır olmuş doktorlar dedi ee 93 yaşına geldi olcak o kadar o yaşta, arkimin dedesi kendini patates sanıyomuş kepçaplı, benim dedem yine iyi ama ben yaşlanınca kendimi jelibom sanabilirim hani ayıcıklı mm olsa da emsem ne tatlı oluyo, işte leman var bizim sokakta hep alıyo o karşımızda yiyo ee özeniyoruz erkek adamız yaş 21. ama para yok işte hey gidi, peder bazen 6 aylık kardeşim bedirhan'a cici bebe felan alıyo bi kaşık yiyorum diye kemerle dövüyo beni ama deyiyo valla nası tatlı bi nimettir o...

iş kurma hayallerim var, aslında edebiyat okudum ama bakkal açmak istiyom mahallede mehmet abinin bakkalı var ona rakip olcam necla ablayla yiyişiyo bi kere gördüydüm işte sakız vermişti söylemiyim diye tatlı böyle şişiyo bon diye patlıyo, bakkalım olsa ne manyak olurdu cipsler kepçaplı kepçaplı bisürü heyt istediğim zaman açar yerdim kimse de neden yiyon? demezdi ama parasını da öderdim ne de olsa artık çalışan biriyim, hayalimde ama yoksa nerde iş bize? tek kol yok işte cam siliyoz pedere rakı parası çıksın diye bütün gün köprü altında kankilerim var nuri ile sedat, onlarla ekmek yiyoruz salçalı komşular getiriyo, pedere her gün rakı almak zorundayım yoksa eve almıyo git üzüm al şarap yap diyo bana ne anlarım ben? suya koydum inşallah olur şarap alkol kötü şey valla, gerçi peder içmeyince de dövüyo onun için bu obsesyonik bi şeymiş ben anlamam tıbbi terimlerden, anlasam doktor olurdum alırdım elime dinleme şeyini düt diye dinlerdim kalp pompalıyo mu diye, dedemin kalbinde 3 tane kurşun kalmış savaştan öyle diyo, bi tanesi 1.dünya, biri 2. diğeri kore, viyetnam savaşında ayağından yaralanmış baya yarılmış dikmişler ama no proplem, babaannemle de savaşta tanışmışlar cepheye kurşun taşıyomuş nenem işte, almışlar bonbaları bon bon sonra aşk başlamış tabi hem zafer hem aşk sarhoşluğu hey gidi günler 100 yıl geçmiş valla helal olsun, şimdiki aşklar böyle mi peh? evleniyolar sonra boşanıyolar al işte mahalleden rukiye var evlendi 2 sene sonra boşandı pedere diyom istemeye gidelim dövüyo, istemezsen isteme, hiç sevgilim olmadı zaten 30 yıllık ömrümde yaş oldu 21, ne kızlar vardı ünide böyle anlatamam son derece hoş ve tatlışlardı ama işte evlenmeden öyle işlere girmedim prensip olarak okudum ve çalışkan oldum.

şimdi yurt dışında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum hani bakkal hayalim gibi jelibom. zaten bana yurt dışından bi yer söyle deseniz bi real madrid bi barcelona o da pesten biliyom fifa oynayamıyorum kasıyo pc ama pes manyak alıyorum topu gol o yetiyo ronaldo var bi görseniz tazı gibi keşke öyle olsam ne kız tavlardım be çıkardım mahalleye gömlekli böyle camdan kızlar izlerdi beni ıslık öttürüp, elimi belime atar frikik çekmeden önceki seksi bakışlarımı atardım onlara ama nerdeee? mahallede anca kaleci oluyoz o da adam eksikse bizim de kader böyle. ama bu kaderi değiştirmek yine bizlerin elinde çok şükür zekalarımız tam iq yüksek benim mesela bi ölçtüm nette 99 diyo 100'e dayanmış nerdeyse sınırda, böyle bi zekayı taşımak zor olsa da arkilerin yardımıyla yürüyorum muhaha esprilerimde kendim gibi tatlıdır, jelibom gibi.

nerde kalmıştık işte bana zekan nerde? demeyin çünkü ben akıllıyım ve yaşım da 12 değil bunu size milyon kez söylememe gerek yok yaş 21, alemi inletir.