bugün

gelinlik

her genç kızın rüyası derlerdi eskiden buna..peeh..zaman değişti azizim..şimdi evliliklerin bir önemi yok..millet birlikte yaşıyor..bir de one night stand^ler aldı başını gitti..haliyle bu da yalan oldu..

yalansan yalanı severim,çuucuum olmadan asla diyorsanız ; mevzuyu derinleştirelim..

eski vakitlerde bunun üzerine kırmızı bir kuşak bağlanırdı..kan kırmızısı..o kuşak ^masum^iyeti temsil ederdi..başımıza ördüğümüz zarların belimize kuşak olması da diyebiliriz..

günümüzde de hala önemini koruyor ama hayaller değişti..bakın azıcık izleyin paris milano bilmem ne moda haftalarını olmadı cemil ipekçi cengiz abazoğlu defilelerini her modacı finali gelinlikle yapar..

ama onların bile şekli şemali değişti..kırmızı,mavi hatta siyah gelinlik bile var artık..kızlarımızın gelinliğe bakışı da değişti..sade ya da cafcaflı,kapalı ya da bol dekolteli..kocaman topuklu sivri burun pabuçlar ya da rengarenk converse^ler..

masumiyet,özen,önem gibi değerlerimiz değiştiği için ve hızla da değişmeye devam ettiği için nesneler de bundan payını çok hızlı ama çok hızlı alıyor..

yazar notu : bir gece için o kadar masrafa değer mi ? ne bileyim ben..hele bir o vakitler gelsin de..zaten ben evlenmiycem..diyenden korkmak lazım derler hep..susmak bazen en iyi cevaptır diğ mi sevgili okuyucu ? peki .. hadi sustum..görüştük..