bugün

teleservice

kutusunun üzerinde netcell yazan telefonumu teleservice e göndermemi söyledi telefonu aldığım dükkan. bilmiyorum artık doğru mu yaptım yanlış mı ama ben o adamı dinledim, bu gün gönderdim. hakkında iyi kötü tonla bilgi verilmiş ama kimse hangi servisine gönderdiğini yazmamış. misal ben ankara şubesine gönderdim. nedir ne olur nasıl son bulur bilinmez ama beklemedeyiz. gelişmeleri an be an takip edebilirsiniz. nasıl olsa telefon da yok.

edit: an itibari ile kargo ile teslimat gerçekleşmiş. ama henüz ürün girişi yapılmadı. en azından sitelerinden imei arattığımda sistemde kaydı yok diyor halen.

edit2: an itibari ile telefonun girişi yapılmış işlem için sıra bekliyormuş muş.
edit3: 2 gündür işlem için sıra bekliyor telefoncuğum. ne sıra varmış amınaa.
edit4: 2 günün sonunda işlemleri bitmiş şu an zannımca durumu stabil mi diye kontrol ediyorlar. en geç pazartesi elime ulaşır diyorum. yine de elime ulaştığında net bilgiyi size tekrar vericem. kargoyu ayın 1 inde yolladım bu arada.

"Kargo Giriş Tarihi:
2013-04-02
Kayıt Tarihi:
2013-04-02
Bitiş Tarihi:
2013-04-04
Tamir Bilgisi:
TELEFONUNUZDA MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, TELEFONUNUZA GUNCEL YAZILIM(SOFTWARE) YUKLENMISTIR, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.
Durum:
Cihazınız son test aşamasındadır."

edit5: pazartesi öğlen 2 gibi kargoya verdiğim telefonun işlemleri bitmiş şu an da kargo bekliyormuş. toplamda 5 tam gün bile sürmedi işlemlerin tamamı.

"Durum: Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir."

Pazartesiden önce elime ulaşırsa şayet, bi daha hangi elektronik cihazı alırsam alayım, teleservice garantisi altına girdiğinden emin olacağım. zira ne kvk ne genpa ne teknosa ne de diğerleri bu kadar sorunsuz ve temiz iş yapmamışlardı. cihazı daha elime almadım fakat tertemiz geleceğinden de hiç şüphem yok. adamlarla muhattap bile olmadım lan. daha ne olsun? sadece kargoya verdim. ne aradım ne sordum. internet üzerinden merak ettikçe kontrol ettim. enfes bi sistemleri var.

edit6: "Cihazınız 05.04.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir."