bugün

çekim yasası

Düşünürlere göre; Yeryüzünde varolan canlı cansız her varlığın bir çekimi olması. kişinin düşünceleri ise yeryüzündeki en büyük çekimdir. çekim yasası düşüncelerinizi yönlendirdiğiniz varlığa frekanslar şeklinde iletir ve onu size çeker. ne istediğinizi önemsemez, sadece düşüncelerde yoğunlaşır.

örnek vermek gerekirse;

rejim yapan bir insan, kilolarına odaklanır. ufacık bir kaçamakta kilo alıcam endişesine kapılır. aslında isteği kilo almamaktır lakin kilo alacağını düşündüğü için sırra (çekim yasasına) göre kilo alır.

kafanızdan geçen düşüncelere dikkat etmeli ve doğru frekanslar yollamalısınız. kitaba göre * dünyadaki tüm paranın %96 sının sadece dünya nüfusunun %1 lik kısmına ait olması tesadüf değil. çekim yasasını bilerek ya da bilmeyerek uygulayan %1 lik kısım, bu sır sayesinde zengin...

elbette ki çekim yasası ile ilgili tek kitap the secret değil. malum herkesin bildiği üzere popüleritesi sayesinde çekim yasasını milyonlarca insana ulaştırmıştır... fakat the secret dışında bu yasa üzerine yüzlerce araştırma kitabı da bulunmaktadır.