bugün

güzel ve dahi

çok süper yarışma...
8 adet çoğu güzel olmayan burunları ameliyatlı hatun ile, dahi derecesinde zekaya sahip malların kaynaştırıldığı yarışma programı.
olm benim iq min 156. alsana beni yarışmaya hepsini düz*eyim... adam edeyim manasında...
ayrıcana son havadis ırak ın başkenti lübnan mış. yok lan musul muş ulan bağdat a uçan halı seferlerini iptal etmişler zaten...

lan biri de eğilip eteğin altına bakmıyo lan. tamam bu benim eşekliğim...

hani maradonabill clinton ı bilemediniz de oha diyerek kenan evren e kendi diyen hatunun a.q. ben. biri de tontonumu bilememesinin nedeni olarak 18 yaşında olmasını gösterdi ya yerim ben onu üzülmesin. inşallah tüm 18 yaşındakiler böyledir.

gözde en güzeliymiş lan. inşallah zekisindir kız, göründüğün gibi. 7 bölgeyi bildi du bakalım

ulan tam bu aklıllı çıktı derken elvis presley e erovisionda birinci mi oldu diyerek beni hayal kırıklığına uğratmamış yarışmadır. ölvs pörsli kim lan?

ne agop mu? adolf hitler soruluyor bu arada...
ulan bunlara makina ile ilgili soruları sor, olmadı okan ın sevgililerini say de. hepsini bilmezlerse ben bu işi bilmiyorum.

semra özal ı tanıyıp kocasını tanımamak, tansu çiller i aNLATIRKEN mert çiller diye oğlu var diyebilmek büyük marifet.

aslanım behzat... ("bir kaç soru daha sorabilir misiniz?" diyen hanım kıza. "sorarım ama, türkiye buna daha hazır değil esra" diyerekten ayarın kralını vermiştir.)

uzar bu...

hah en sonunda dans eden partnerine bakabilen bir babayiğit çıktı...

aşağılarda türk kızları gibi genelleme yapan arkadaş var. bilmeli ki bu programdaki kızlar özenle seçilmş. yoksa hem güzel hem zeki hem türk çok kız var..

sonracımada profesyonel vücutçu kardeşimiz tamamen yağ tulumu. bu mu profesyonel...