bugün

fahrettin kiroglu

kullandığı pantolon askısıyla ve ters bakışlarıyla beynime kazınmış Ankara Atatürk Lisesinin meşhur *tarih öğretmenidir. kılık kıyafet yönetmeliğiyle kafayı bozmuştur. "ben de bilirim kanvas pantolonumu giyip üstüne de bi kazak çekmeyi ama burası okul" gibi söylemleriyle çaktırmadan öğrencilerle empati kurmayı başarmıştır. her ne kadar adamı fena halde tırsıttırsa da, koridorda gördüğümde içimde bir kaçmalıyım hissi yaratsa da dersini dinlediğinizde aslında çok baba adam dedirtir. ermeni soykırımı hakkında da geniş bir bilgi dağarcığına sahip bu insan konunun en popüler olduğu zamanlarda müfredatı işlemeyi bırakıp bu konuda bizi aydınlatarak saygımızı kazanmıştır.
ilginç bir özelliği de yazılılarında silgi kullandırtmaması ve yanlış yazılanın sadece üstünü çizdirtmesidir. bu şekilde kopya yı önlediği ve "yanlış yazıldığı düşünülerek üstü çizilen kısımlar"dan da puan verdiği gibi söylentiler vardır.
kendisi ben okulu bitirmeden önce emekli olmuştur ve mezun olarak okuluma gittiğimde yeniden öğretmenler odasında görünce şok yaşatmıştır.*
severiz, sayarız.
hastasıyız.