bugün

star trek

2009 versiyonu bildiğin çöp olan yapım.
-star trek savaşları her zaman sakindir. kim kime ne sıkıyor bellidir. burada ise curcuna anasını satim. kim kime ne sıkıyor hiçbir şey belli değil. bir de kamerayı sallamışlar resmen küfürlük.
-az önce de vulcan ların ana gezegenini indirdiler. oldu anasını satim o kadar kolaydı o iş. bilen bilir vulcanlar boş adamlar değildir. o gezegenlerinin öyle 3-5 baldırıçıplak dağlı vulcanın sığır gibi dolandığı bir yer olarak lanse etmişler ya neremle gülsem bilemedim. lan o vulcan gezegeninin etrafında zibil gibi koruma gemileri olur. eleman inecekte 9 saat hortumunu sallıycakta vulcanlılar da sığır gibi durumu bile farketmeyecekler he? o romulanların eline verirler, yüzüne facial yaparlar o geminin komutanını da genel eve kapatır orospu eder o vulcan savunması. zira gelecek dediğine de bakmayınız silah sistemleri o kadar üstün değil. 2-3 gemi rahat alır.

edit:2-3 e gerek yok zaten en sonda göt kadar tek gemi alıyor. olması gereken şuydu. eşşek sınıf bir vulcan gemisi yanaşır, gelecekten gelen gemiye 2 tane sıkar ve film biter. sonrada vulcan ın o eşşek sınıfı gemisinde çalışan hademe, uzaya çıkıp geminin çizilen boyasını elden geçirir. çünkü savaşta alabileceği tek hasar budur bu geminin.