uludağ sözlük

uludagsozluk ve zall

bir sozluk yazarıyım ben de tıplı diger yazarlar gibi. sozluk kuruldugu gun haberimiz olmustur ve arjen robben ile bu sozluge katılmışızdır. guzel de guzel gunler gecirmisizdir. saadete gelinirse bunla zall ın simdi ne alakası var ise sadece sudur:

ansızın bır gun gırıs yapmak icin sifremi yazdıgımda boyle bir kullanıcı adı bulunamamısmıs. kısacası silinmişim. peki neden mi sozlukculer onu da acıklayayım size. arjen robben caylaklık donemınde benım accountum ile msj atmıs mod a caylaklık sebebini olsun vs he ne halt ise. ben de henuz silinmeden az once msjlarımı kontrol ederken bir de bakmısım ki zall su msjı atmıs : lan arjen bu senın fake account mu ya ??

sayısız zirveye katılmısızdır efendimis. bircok fotograf cektirilmiştir orda bircok kez gorunmusumdur fotolar altında hatta zaman zaman isimler de yazılmıstır da . sen kalkıp fake account mu dersin ha gulmekten koptum be koptum

silinme nedenim mi: herhangi bir sorun yokken aslında vardır yani arjen in benım accountum altında msjlasması yasaktır. ancakkkkkkkkk:

eger ben bu sozlukten silindi isem bunun tek nedeni zall ın ve sozluk baslıgının altına modların kısa ve oz bir yazım olmustur .account kullanma sadece bir kanıttan ibarettir anlamsız bir kanıttan.yoksa zaten benim bu msjı gordugumden daha kısa sure once silinmem gerekirdi. zall dan once ben duzelteyim yani size:

benim silinme nedenim arjen in benım accountuma girmis olması degil benim o yazıyı yazdıgımda zall in artık kendini nasıl hissettiyse onu ben bilemeyecegim bu sebepte oturudur. aslında isin ozu budur.isin komık tarafı da arjen ne zaman caylak olsa yani silinmemden birkac ay once olsun yine benim accounttan girerdi ve zall a msj atardı . simdi sizlere :

sevgili eski yeni sozluk yazarları simdi ben ne icin silindim sizce ?

edit: burdaki amac gelen ozel msjı diger sozluk yazarları ile paylasmak olmadıgı son derece acıktır, ordaki bir cumle sozluk yazarları ile paylasmak icin degildir bu son derece acıktır. burdaki mevzu aylardır yazan yazardan bihaber sozluk moduna sitemdir.