bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

ben bugün bunu anladım. sen benim içimdeki şeytanımsın. sana bu kadar yakınken neden bu kadar uzak durduğumu şimdi anladım. tam gecenin bu saatinde..
hayatım değişmiyor gibi gözükse de ben çok değişiyorum. her şeyi herkesi başka bir boyuttan görüyorum. işte bu yüzden senin kim olduğunu şimdi buldum. ne kadar özelsin oysa ne kadar güzel seninle olmak aslında. ama sen bi günahsın. sadece bana günah.. benim yasağım, benim anlık mutluluğum,benim zirvemsin. sana ulaştığım anda o zirveden dibi boylayacağımı çok iyi biliyorum. ben çıkamam o zirveye.. günahlarımı temize çekiyorum artık bir deniz kıyısında..
Arada bir gözüm zirveye takılıyor. o zirveye çıkabileceğimi biliyorum. sonra o zirveden düşüşümü görüyorum. olacakları,olmayacakları..sadece düşüncemde kalsın o zirve.düşümde kalsın.. düşümsün,düşüşümsün...ben o günaha girmiyorum.bu da benim bu hayattaki sınavım.
sen sınavını geçemedin oysaki.bende senin günahındım.sen çıktın o zirveye ve denize düştün.dalgalar benim kıyımdan aldı götürdü seni,başka bir kıyıda bir başkasının zirvesi oldun sende. herkes kendi günahından arındı işte... herkes şimdi masumken bir ben mi günahkar olayım..