bugün

atatürk ün bir izi daha siliniyor

yaklaşık bir yıl önce kasım 2011 gibi bahsi geçilen konu vuku bulmuş idi. öğretmenlere gönderilen kılavuz örneklerinde bahsi geçen fotoğraf ve andımız kaldırılmış idi. tabi basım zamanında bu durum uygulanmadı ve eğitim öğretim yılı fotoğraflı ve andımız ile birlikte devam etti.

şimdi ne oldu da sanki bu yeni bir olaymış gibi ortalık galeyana verildi ben onu anlamadım. yahu azıcık araştırın ve bu konu ile ilgili ilk videonun ya da haberin yaklaşık 1 yıl önce halka sunulduğunu görün. zannediyorum kılavuzu gazetecilere sunan bir öğretmen tarafından. net hatırlayamadım. şimdi aynı video ve haber ile sanki yeni bir habermiş gibi şaha kalktı zihinler. hayır yani ortalıkta dolaşan video da bir yıl önceki video. yenisi değil bilesiniz.

bir kişi de demiyor ki baba niye yeni bir şey gibi gaza geldik biz. vay anasını koyun halkım vay.

edit: bu arada geçen yıl milleti galeyana getirip "ülkeyiii kurtercezz facebuknan tivıtırnaan" deyu böğürmelerine sebep olan bu video, daha sonra "sadece öğretmenlere gönderilen kılavuz örneğinde bu durumun olduğunu" belirtilmesiyle birlikte fos diye sönmüştür. bu yıl ne tesadüf ki aynı zamanda aynı haber yine hortladı. hayır sevin ülkenizi, ilkelerinizi güzel hoş da gaza gelmeden önce biraz araştırma plz. hatta rt plz! tanıdın değil mi bu cümleyi? ülkemizi kurtarın rt plz. te allam sen büyüksün.

edit 2: eksile koyun seni. tivitıra "ülkemizi yedirtmeyiz" deyip on kere paylaşılınca algın açılıyormuş diye duydum. dene bak, yapmazsan annen ölür. öptüm kib bye.

edit 3: biraz araştırma yapmam sonucunda sadece 3 adet ders kitabından "haritaların" çıkarılma kararı alındığını, bu kararın da henüz uygulanmadığını görmüş bulunmaktayım. sakin ol muhafız!