bugün

giyilmiscorap com

bir kadının * * * giyilmiş çoraplarının satıldığı internet adresidir.

tam olarak sapıklık denemez fetişizm-obje ile tatmin olma durumudur. kimseye bir zararı yoktur ayak-ayakkabı-çorap fetişistlerinin bunun aşırı bağımlıları kendisine zarar verir genelde çevresindekilere değil. ayrıca bunun abazalıkla vesaire ile de ilgisi yoktur örneğin taş gibi kadınlarla birlikte olan bir erkek kapının önünden ayakkabı çalıp bunu koklayarak mastürbasyon yapabilir.

güzel mi güzel karısı yatağında uyurken onunla birlikte olmak yerine, karısının o gün giymiş olduğu çorabı alıp tuvalete gidip bununla mastürbasyon yapabilir... bu abazalık ile açıklanamayacak bir obje tutkunluğudur.

ayrıca dünya genelinde erkeklerin %70'i kadınların ayaklarından tahrik olur. nokta

fetişist arkadaşlara fazla yüklenmeyelim. haksızlıkta etmeyelim.

e ama ebenin amı kardeşim kusura bakma... ona sapık buna sapık... lan olum adam parasını verip tatmin oluyor sana giren çıkan ne? sen koklama lan yemin ediyorum alayınıza inat alır koklarım. *

obje tutkunluğunu - çocuk istismarcılığı gibi algılayan ve toplumsal tehdit gibi yorumlayan arkadaşlar ne kullanıyorsanız herkese vermeyin.

vay arkadaş bu kadar eksiyi verenler oral seks başlığına salya akıta akıta "şöyle yapılır, böyle yapılır, şöyle yalanır" diye entry giren yazarlar mı?

kusura bakma ama vajina yalamak şu çorapları yalamak kadar iğrenç.