bugün

kedi manyakları

Kedi manyağı yolda gördüğü her kediye iştahla saldıran insandır. Uuuuuv vıyyy mıyy cok tatlısııın dıye inlerken kedi de bir yandan kuyrugu dikmiş ve kıvırta kıvırta gelmektedir. Hemen kedi manyagının bacaklarına dolanır ve sürtünür. Mırlamayı da ihmal etmez. Kedi manyagı mest olmustur. Hayatta sadece o kedi ile kendisi vardır.

Erkek arkadasları kıskanclıktan catlar. Cunku kediler cok daha şirindir onlarla daha fazla ilgilenirler.

Zorlu kediler yuzunden kolları çizik içindedir ama asla kuduz aşısı vurulmazlar.
Her aksam kedilere yemek gotururler 10 kedi mimimi diye ciyaklayarak ona koşar ve bir arbede başlar. Kedi manyagı adım bıle atamaz. Kediler cok iyi yan kesicidir cok iyi de yol kesicidir. Oracıga mamayı koyup bıtırmelerını bekler. Arada bırbırıne vuran olursa kız yapma kız, gelmeyim oraya derler.

Eger biri gelip bu kedileri besleme alıştırma gece kızışan erkekleer cok bagırıyor derse bir güzel çemkirip geri gönderir.

Evinde de kedileri vardır. Alerjisi olsa bile kedi besleyebilirler. Kedileri hep bakımlı güzeldir. Bebek gibi ilgilenirler kedileri ile.

Kum, aşı, bakım, yemek maliyeti ayda 200 tl ve yukarısı tutabilir. Çok özenlidirler. Kumlar azıcık kokunca degistirilir. Her kakadan sonra kumdan kakalar toplanıp atılır.

Genellikle sakin insandırlar. Güzel ruhlulardır. Hatta enteldirler biraz. Ama kedilere sataşmayın cani oluyorlar gözleri parlıyor her an ne dedin sen şlak olayına dönebilir dikkat edin.

Kedileri arastırırlar, kedi videoları izlerler, bir veteriner kadar da bilgilidirler. Kedi davranıslarını zamanla ezberlerler. Artık kedinin sonraki hamlesini bilirler. Ama yine efendimiz kediler bizi yener, kedi manyağı neredeyse hic karşı hamle yapmaz, bırakır dagıtsın, ardından toplar.

Aç ve zayıf bir kedi yemek yerken gelen diger kedileri yaramaz cocukmus gıbı kovalar. Hadi bakayım yürüyün gidin buradan pistt.

Kediyle uyumak sevgiliyle uyumaktan daha güzeldir bazen.

Kediler güzeldir ehe ehe.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar