burak yılmaz

şu adamın galatasaray'a transferine bok atan diğer takım taraftarlarını anlıyorum ama galatasaray taraftarlarını anlamıyorum lan.

''pff bi bok yapamaz, bu mu geldi. 5 milyon çok para uff yaa''

arkadaş bu adam 2 senede 55 tane gol atmış lan. yani king diye taptığımız milan baros'un 4 senede attığı golden daha fazla. ki bu goleri de trabzonspor'da; bir sene 2., ikinci sene 4. olan takımda atmış. yani anadolu takımlarının çekindiği, kapalı oynadığı bir takımda.

''hani dimitar berbatov geliyordu, nerde didier drogba?''

hee amk, berbatov da geceleri uyumadan önce 'en büyük hayalim sabri sarıoğlu'yla aynı takımda oynamak' filan diye hayaller kuruyormuş. drogba da çin'deki 15 milyon yavroyu bırakıp, 3 milyona bize gelecekmiş ama yönetim istememiş.

türk takım taraftarlarında tipik bir uçma ekolü var. misal avrupa kupalarına katılan her büyük takım taraftarı kapıyı direk yarı finalden açıyor. 'hayatında kaç kere yarı final gördün?' diye sorsan, toplamda 3 kere. 2 galatasaray, 1 de göztepe. ki göztepe ve galatasaray'ın kupa galipleri kupası yarı finallerine yaşımız yetmez. ee o zaman ne bu her sene kupayı alma hayalleri, alamayınca takıma bok atma durumları?

burak yılmaz hikayesi de buna benziyor. ibne basın tiraj yapsın diye drogba, ronaldinho, hatta ve hatta neymar(oha amk) haberlerini havada uçuşturuyor, sonra burak gelince taraftar burun kıvırıyor. neyine burun kıvırıyorsun şu adamın? 2 senede türkiye'de toplamda en çok gol atmış futbolcu. bak yerli yabancı dahil. ki üstüne üstlük bu adam yerli. ee daha ne o zaman?

''5 milyon yavro çok para''

bogdan stancu ve bülent akın der ve susarım.

kısacası hayırlı olsun galatasaray'ımıza. ha bak şimdiden uyarayım, trabzon'daki gibi her bulduğu topu kaleye vurmaya kalkarsa, her topu kendi ayağına isterse johan elmander bunu eşek sudan gelinceye kadar döver.

izleyelim görelim. mantık olarak tek bir hata yok bu transferde. umarım iyi oynar, oynamazsa da 2 günde eleştiririz zaten. sonuçta hepimiz işsiz güçsüz adamlarız. di mi ama?