bugün

fikret orman

şu ana kadar bir - iki icraatı dışında iyi giden başkan. kimseye eyvallahı yok, işte budur beşiktaş'a yakışan başkan!!!

kötü 1-2 icraatına gelince; 1- tayfur havutcuya 7 maçlığına 585 binlira vermek. 2- roland koch'u 180 bin avro tazminatla yollamak.

ben olsam tayfur yerine yine samet'i getirirdim carvalhal'den sonra. koch'u da a2'nin başına geçirirdim.

onun dışındaki icraatları iyi. çok eleştirilen icraatı egemen, q7 ve ernst.

egemen beşiktaş'tan senelik 2,5 milyon avro alıyor. bu parayı 2.4 sabit kurdan alıyor ve türk parasıyla 6 milyon lira ediyor. bu parayı başka hiç bir takımda alamaz, iyi futbolcu keşke kalsaydı ama bu paraya olmaz, öncelik beşiktaş'ın menfaatleri. gelelim egemen'in sözleşme fesih bedeline, bedel 1,5 milyon avro alacağından vazgeçmesi şartıyla serbest. gayet mantıklı. egemen 30 yaşında ve bu bonservisi kimse vermez, vermediği gibi satış sürecinde egemen'e maaş ödemek durumundasın. bu şartlarda gönderilmesi çok mantıklı.

ernst reis indirime yanaşmadı. ve alacaklarına karşılık gönderilecek yüksek ihtimal. ernst senede beşiktaş'tan yine egemen gibi 2,5 milyon avro kazanıyor. yaş 33 ve oynadığı mevkiye göre periyodik olarak düşecek formu. ernst son yıllarda en sevdiğim yabancı. fakat öncelik beşiktaş'ın menfaatleri.

q7 ve çetesi. 4 futbolcunun toplam maliyetleri 30 milyon lirayı buluyor. fernandes ayrı biraz ama o da ernst ve egemen gibi olacaksa gitsin. öncelik beşiktaş'ın menfaatleri. diğer portekizlilere zaten tek sözüm var; canları cehenneme. beşiktaş'ı maddi açıdan sömürüp krallar gibi yaşıyorlar. fikret orman bir tanesini bile takımda tutarsa bu eksi hanesine yazılır.

olayın özeti; öncelik beşiktaş'ın menfaatleri.