bugün

iskandinav

akıllı adam abi, kim ne derse desin. bakmayın millete bok attığıma sırf ben beceremediğimden ve genel de çaylak olarak sözlük içinde dolaştığımdan yapamıyorum yoksa helal olsun bak bu şekilde olanlar çatır çatır da becerıyor;

ara /msj kanki son w kapa
iskandinav
dokuzuncu nesil yazar
(online)
1 2
genel
son iyi oylanan entryleri
son kötü oylanan entryleri
yazar bu entry'sinde coşmuş
en beğenilen entryleri
anlaşılmamış entryleri
geçen haftanın dikkat çeken entryleri
sevdiği eserleri
son girdiği entryler
1. yaran facebook iletileri/#15739838
2. yaran facebook iletileri/#15739749
3. ben bu yazıyı sana yazdım/#15739726
4. sözlük yazarlarının itirafları/#15739715

şu an çaylağım, ve saat 00 25, adamın 5 dakika içinde yazdığı 4 entrye baktım da, düşün, tasarla ve bu kadar eksiksiz yaz, hem de saat tam 00.00 da!!!! gerçekten inanılmaz. gerçekten büyük bir zeka ürünü!! şimdi ben köylü kurnazı tabirini kullandığım da da sorun oluyor.

e be köylü kızı, e be köylü kızı, yapmayın demiyor muyum bunları? demiyor muyum ki ucuz hesaplar peşinde koşmayın be canlarım? gerek yok bunlara! yok ama okusun yaa insanlar, okunmak güzel, takip edilmek güzel, ego değişik bir olgu!

tabi haklısınız millet madem öyle aha olay böyle. o zaman siz yazın ben de size yazayım. bu da ödeyeceğiniz bedel olsun olmaz mı?

polemik yarattık diye gene ceza yemeyiz umarım. gerçi polemik bunun neresinde ise? benim ödediğim bedel de bu işte, siz 00.00 da entry kasarsınız, -4 tane en çok okunan ama sözlük yazarları da dahil hiçbir insan evladına yaramayacak olan başlığa. ben ise sizi ifşa eder cezanızı keserim, moderasyon da çaylak eder bana ceza keser.

gün itibari ile 88 çaylaklığım bittiğinde ise 90 günümü bu sözlüğün demir parmaklıklarında çaylak olarak geçirmiş olacağım. bu hemen hemen 3 ay eder. yani beyler yanlış anlamayın da (bkz: sizin yazarlığınız kadar benim çaylaklığım var):)