bugün

rasim ozan kütahyalı

ben bu adamı tanımam etmem, kim olduğunu da bilmem. genelde sol frame de görürüm ismi ama bir kere tıklamamışımdır kesin troll diye..

lakin bugün sözlüklerde dolaşırken, tesadüfen bi entry geldi önüme. yine tanımadığım faik ışık hakkında bi enrty. çok güldüm ve tümünü göster e tıkladım. dedim bu faik ışık kimmiş la bi öğrenelim diye.

nerdeyse tüm entryleri okudum o şahısla ilgili, aziz yıldırımın şike davasında avukatlarından biriymiş falan filan işte. hatta bazı entrylerde altına sıçtım gülmekten. bi de görelim dedim bu adamı baya baya şenlik birine benziyo. arattım you tube dan faik ışık diye. bi baktım ahmet çakarlı bi program. aha dedim şenlik var burda..

neyse programı izliyorum orda beyaz gömlekli bi adam konuşurken garip garip itici el kol hareketleri yapmakta. ortalığı karıştırmaya çalışıyor falan. konuşmasında desen zaten hayır yok çünkü konuşmayı bilmiyo barzo. lan nasıl gıcık bi tip anlatamam. hani çocuğum olsa sabah akşam döverim derler ya öyle bişey.

abi bıraktım faik ışığı falan bu barzoyu izliyorum. ama bilmiyorum hala kim. izliyorum acaba ne şenlik olcak diye, baktım bu şahıs, daha konuşmayı öğrenmeden ortalığı karıştırmaya çalışıyo. programda edilen, hakarete varan, ağır lafları anlamamışa yatıp tekrarlatıyo falan. amacı ortalığı bulandırmak kabak gibi adamın. tüm olayı o. bi nevi reyting adamı yani. doğruyla yanlışla alakası yok. ver goygoyu gitsin adamı belli. lakin işin garibi başarıyo da.

neyse, o sırada bi ara rasim adı falan geçti. lan dedim yoksa bu benim sol frame de troll sandığım ve bakmaya bile tenezzül etmediğim adam mı ?

bi arattım harbiden öyleymiş. adam troll un kralıymış meğersem de ben yeni öğrenmişim. bizzat izledim onayladım. %100 çalışıyor.

bi de programın sonunda ben ortalığı yatıştırmaya çalıştım falan diyor ya bu barzo. 15 iq ile kime yutturuyo bilemedim bu ayakları.

gerçi eşşeklik bende. beyaz tv de ahmet çakar ve faik ışıkla program yapan adamdan atomu parçalamasını mı bekliyorum ne bekliyorum ki.

işte öyle böyle bu şahsı öğrenmiş oldum. sol framede iyi ki tıklamamışım diyorum ismine. sırf ziyan başka da bişey değil.

peşin edit: üstte yazdım ya oğlum olsa sabah akşam döverim diye. sonradan düşündüm de la olm belki dayak yemekten bu haldedir bu barzo. bu konuşma yetersizliği, embesil el kol hareketleri, çaktırmadan ortalık karıştırmaya çalışması falan başka türlü açıklanamaz.

kürtaj günahtı dimi ????