bugün

serdar kuzuloğlu

7 ocak 2012 cumartesiyi, 8 ocak pazara bağlayan gece; 69. bölümü yayınlanan sosyal medya tv programında ataması yapılmayan öğretmenler ile ilgili m.serdar ve cem davran arasında bir sohbet geçmiştir. bu sohbet üzerine ataması yapılmayan öğretmenlerin acısı büyü olduğu için, olayı yanlış anladılar.

m.serdar,trt, rtük... olmak üzere bir çok kişi ve kuruma hakaret ve küfüre varana kadar şikayetlerini bildirdiler. ancak m.serdar bu konunun buraya varacağını zaten biliyordu. çünkü o deneyimli bir gazeteci. eh internet ekipler amiri olup bir de sosyal medya kendisinden sorulunca zaten bu öngörü kendiliğinden ortaya çıkıyor. m.serdar öğretmenlerimize o dilden cevap vermedi. oturdu açık açık şu yazıyı yazdı.

http://mserdark.com/genel...&utm_content=facebook

okuyun. bir kaç defa okuyun. olay anının videosunu da izleyin. defalarca izleyin.

şunu da bilmenizde fayda var hani; siz oraya buraya küfür edip, saldırıp, hakaret etseniz de, iltifatlar yağdırsanız da atamanız o insanlara bağlı değil sesinizi böyle duyuramazsınız.

al işte bak, bak ki duydu mu meb sizi? '' vay efendim m.serdar yayaında böyle böyle dedi. öğretmen adayları ayaklandı. bir yerlere atayalım bari şu çocukları dertleri büyükmüş...'' mü dedi? dedi de ben mi bilmiyorum canlarım?

ne olur vazgeçelim artık hedefi kaydırmaktan.