bugün

genç parti

politikanın p'sinden anlamayan duygusal bir cem uzan'ın yönettiği parti.

***neden?***

sen gel türkiye cumhuriyeti başbakanına allahsız de ve bu yüzden piyasadan yok olma noktasına gel. siyasetten anlayan birisi erdoğan gibi birisine allahsız demez. isterse gerçekleri söylesin, piyasadan silinme noktasına geldi bu kullandığı sıfat yüzünden, sonra da siyaset diye kıçını yırtmasın.

halkın saf duygularıyla çok iyi oynayan bir yalancı'nın yönettiği parti.

***neden?***

o da biliyor ki, bu millete aç olduğu şeylerin sözünü verirsen sana köpek olur, sonra da bir iki kemik atarsın önüne onu yalar ve susar, sözlerine tutmasan da olur. çok iyi öğrenmiş bunları. mazot 1 ytl olacak, 14 emekli maaşı verilecek. yediği yemekleri sindirip bok yerine para sıçıyor olacak ki böyle bir söz verebiliyor. bunlara kanan zavallılar olacak ve cem uzan (olası görmüyorum ama) iktidar olursa bunları yerine getirmeyecek. kaymağını peşindeki şakşakçı gerzek gençlerin sırtına basarak yiyecek.

pilavcının partisi.

***neden?***

pilav dağıtıyor lan adam köy düğünü gibi, keşkek de dağıt bari tam olsun. ah garip halkım suratına bakarak taşşak geçen, senin bir tabak pilava tav olman için uğraşan bir düzenbazı adam yerine koyuyorsun. ben koymuyorum.

küfürbaz ve kindar bir adamın yönettiği parti.

***neden?***

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=3795413

velhasıl uzatmak istemiyorum efendim. peşindeki şakşaçılarını görüyorsunuz. günde 100 entry girecek kadar boş vakti olup kendisine siyasetçi diyen kolpettinlerden oluşan bir kadro ne kadar başarılı olur, entry girmekten boş vakit bulup da proje üretebilir mi siz karar verin. ama siz de haklısınız proje üretmeye gerek yok, bir catering firmasıyla anlaşıp tavuklu pilav artı ayran dağıtır entry girerler, o da yeter onlara. bir de üstüne ketçap sıkın öyle yapıyorlar sokak pilavcılarında.