bugün

uludağ sözlük

sevgili sözlük. iş bu entry ben bu yazıyı sana yazdım içerikli olmakla beraber sitem ve itiraf filan da içerebilir lakin buraya yazmayı uygun gördüm. ben gördüm, ben yazdım. dördüncü nesil konuştu, dağılın!

evet sevgili sözlük ne diyoduk? yaklaşık yaklaşık 5 yıl kadar önce kader ağlarını örüp beni buraya sürüklediğinde mini miniydim. cidden. 2.5 yıl gibi uzun süreli, sıkı fıkı, geceli gündüzlü, bol atıp tutmalı, çok okuyup az yazmalı birlikteliğimizden sonra seni bırakıp çok da uzak olmayan diyarlara gittim. hayır yani gitmedim de işte... neyse. 2 yıl boyunca açıp yüzünü bakmadım pek ama hani aklımdaydın çok uzakta olup da bi türlü arayamadığın arkadaşın olur ya, heh onun gibi işte. neyse şimdi biraz boş sayılırım, arada bi giriyim diyorum okurum, yazarım bi iki filan diye de nolmuş sana? böyle bi değişmiş buralar; o zamanlar başlık parselinden başka bi şey ifade etmeyen dokuzuncu nesili bile yapmışız filan? sol frame desen... ben hiç bu kadar kolay gammazlayabildiğim bi zaman da hatırlamıyorum, otursan yarısını gammazlarsın o derece. sen ki ne süper yazarları yemişken kül yutturur musun bunlara? ayıp. neyse işte ben sevemedim seni pek. ilişkimiz de anlamını yitirmiş anlaşılan. soğukluk mu girdi aramıza yoksa? bi işaret gönder de bozulmasın aramız, kalayım buralarda.

sincerely, bgm

edit: ha bu arada bak saat iki buçuk oldu 531 kişi var başında. şaşkınlığımı nasıl ifade etsem bilemedim. normal sayı 56 olmalı mesela, ne 500 ne? hayır en son bıraktığımda bu sözlükte günün en işlek saati 300 kişi aynı anda giriyoruz rekor denemesi yapılmasaydı tamam diycem de...